Kristen Stewart beintett a fotósoknak
2013. május 26. 18:54
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
linna egyetértek!
2013. május 26. 19:02
uram atyám!
mik vannak.... Kristin-ről nm gondoltam volna, h ilyet tesz!
2013. május 26. 19:05
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Meddig fog ez még tartani? Kibékülnek - összevesznek - kibékülnek - összevesznek. Lassan ez egy körforgássá válik? Bár ettől még ugyan úgy fürödhetne, meg hajat moshatna Kristen... Ettől még nem dől össze a világ. Viszont jól tette, hogy beintett. Miért kell mindent lencsevégre venni? Én is ezt csináltam volna. xD
2013. május 26. 22:40
Nem tudom, mi ebben a nagy szám. KStew mindig is ilyen volt. Ezt igazán nem lehet Robertra fogni, vagy a magánéletére. Szinte minden harmadik lesi fotón beint, ami szerintem egy bizonyos idő után érthető. Gondoljatok bele; 2008 óta folyik a csapból (igaz, mostanában nem annyira, de még azért ott van a szeren), egyértelmű, hogy elege van abból, hogy a magánéletének minden egyes pillanatát leközli a sajtó. Mondhatnám, hogy mindent magának köszönhet, mert így van, de egy kis levegőt hagyhatnának neki. Már engem bosszant, komolyan...
2013. június 01. 21:33
|
|
Fruzsika856új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 202959 offline
|
ügyi volt!!
2013. június 24. 17:45
|
VikiMauszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 194682 offline
|
Lucyan..
szerintem semmi baj nincs a kinézetével.. simán csak ez a stílusa.. az alakja is jó.. lehet hogy nem szép, de azért nem is csúnya.. kíváncsi lennék hogy egy szakítás után, mikor rád másznak a fotósok és nem hagynak.. akkor te hogy néznél ki és hogy viselkednél....
szerintem semmi baj nincs a kinézetével.. simán csak ez a stílusa.. az alakja is jó.. lehet hogy nem szép, de azért nem is csúnya.. kíváncsi lennék hogy egy szakítás után, mikor rád másznak a fotósok és nem hagynak.. akkor te hogy néznél ki és hogy viselkednél....
2013. július 04. 12:09
|
|
LEE JOUNG MINúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 205194 offline
|
pedig nagyon szép pár voltak szerintem <3
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: