Mosolyogni sem tud a szétplasztikázott modell
2013. május 21. 21:01
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
miután elolvastam a cikket elkezdett fájni az állkapcsom
hogy juthat el valaki erre a szintre?. Nem értem mért akarnak az emberek máshogy kinézni, mint ahogy kinéznek. Akár szépek akár nem, egyediek, és értékesek. Ennek a nőnek inkább valami pszichológus kellett volna
2013. május 21. 21:03
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Ez így mind szép és jó, de sajna késő bánat, előbb kellett volna gondolkozni, és megpróbálni elfogadni magát olyannak, amilyen volt (megjegyzem: szerintem egyáltalán nem volt csúnya). Mindenesetre nem mondanám, hogy okult a leckéből, hiszen a 350 műtét nem erről árulkodik
2013. május 21. 21:28
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
szerintem már a 2001-es kép készültekor is túl volt 1-2 beavatkozáson.
2013. május 21. 21:51
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Ha jól emlékszem, régebben róla láttam egy dokumentumfilmet. A nagyobbik lányával felcserélődtek a szerepek, inkább ő vigyázott Aliciára, mint Alicia a lányára. Amúgy szerintem egy-két plasztikázás nem árt, csak ne vigye senki túlzásba.
2013. május 21. 22:46
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Mikor a címet olvastam rögtön az esett le, hogy ez se normális, zakkant plasztikbaba ..
Persze biztos gondok vannak az agytekervényeiben, ugyanakkor sajnálom szerencsétlent, hisz nem ezt akarta .. Persze senki nem erőltette rá, egyéni döntése volt, de megbánta, és tiszteletre méltó az, ahogy a gyermekéről beszél.
Persze biztos gondok vannak az agytekervényeiben, ugyanakkor sajnálom szerencsétlent, hisz nem ezt akarta .. Persze senki nem erőltette rá, egyéni döntése volt, de megbánta, és tiszteletre méltó az, ahogy a gyermekéről beszél.
2013. május 22. 06:53
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Jézusom. 350 műtét?
Ez nem normális. Nem tudom,hogy most a gyereket sajnáljam vagy a nőt.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett