Kinek áll jobban avagy sztárok ugyanabban a ruhában — IX. rész
2013. május 12. 12:24
Nem úgy van, hogy a cikkíróknak reálisnak kell lenniük és nem a saját véleményüket beleírni?! Amúgy meg szerintem Perrienek és Justinnak sokkal jobban áll az az adott ruha, mint héjlikének. És az, hogy neki "bohókásabb" a stílusa az nem minden esetben igaz, mivel inkább rockosan vagy szörnyen öltözködik, mintsem bohókásan, de sebaj.
2013. május 12. 12:28
Idézet (Sugarbabes @ 2013.05.12. 12:24)
Nem úgy van, hogy a cikkíróknak reálisnak kell lenniük és nem a saját véleményüket beleírni?! Amúgy meg szerintem Perrienek és Justinnak sokkal jobban áll az az adott ruha, mint héjlikének. És az, hogy neki "bohókásabb" a stílusa az nem minden esetben igaz, mivel inkább rockosan vagy szörnyen öltözködik, mintsem bohókásan, de sebaj. 
Az egy dolog, hogy a cikkírónak (azaz nekem) "héjlike" a nagy kedvence, de ettől függetlenül oda van írva, hogy Perrie-nek is jól áll. Másrészt pedig nem azért tetszik jobban Hayley-n, mert rajongok érte, hanem azért, mert ő EGYEDI, amíg a drága Little Mix úgy ugrál, ahogy fütyülnek nekik. A részletekbe már nem mennék bele.
Justinról meg csak annyit, hogy rajta meg sem lepődök. Már az nagy öröm volt, hogy nem villantott hátsófertályt a képen.
2013. május 12. 12:36
Idézet (Lady Suzy @ 2013.05.12. 12:33)
Mert Perrienek amúgy nem bolondos a stílusa. Aha, szerintem sem.
Elmondom neked, az ilyen tehetségkutatós sztároknak NINCS stílusuk. Az van, amit rájuk erőltetnek. Önerőből be sem tudtak volna futni, drágám. Ezért van az, hogy eladják őket az olyan tízéveseknek, mint te vagy, mert az ilyenek nyáladzanak csak értük, míg azok, akik igényes zenét hallgatnak, figyelmen kívül hagyják ezeket.
1 felhasználónak tetszik:
Lillaa98
2013. május 12. 12:49
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.12. 12:28)
Az egy dolog, hogy a cikkírónak (azaz nekem) "héjlike" a nagy kedvence, de ettől függetlenül oda van írva, hogy Perrie-nek is jól áll. Másrészt pedig nem azért tetszik jobban Hayley-n, mert rajongok érte, hanem azért, mert ő EGYEDI, amíg a drága Little Mix úgy ugrál, ahogy fütyülnek nekik. A részletekbe már nem mennék bele.
Justinról meg csak annyit, hogy rajta meg sem lepődök. Már az nagy öröm volt, hogy nem villantott hátsófertályt a képen.
Azért az a szó, hogy EGYEDI kicsit túlzás. Hayley régen az volt, igaz, de mára már beállt a tucat sorba és ahogy öltözködik az egyszerűen ízléstelen.
heyitsblaze
2013. május 12. 12:58
Idézet (Sugarbabes @ 2013.05.12. 12:49)
Azért az a szó, hogy EGYEDI kicsit túlzás. Hayley régen az volt, igaz, de mára már beállt a tucat sorba és ahogy öltözködik az egyszerűen ízléstelen.
Ha így folytatja még lesüllyed arra az "igénytelen" szintre ahol a drága Little Mix van. És nem a zenéjükre gondolok.
"Az önkifejezés híve vagyok: ezért festem a hajam, ezért öltözködök hülyén, és ezért van az, hogy nem érdekel, hogy a frufrum úgy néz ki, mint Spock-é a Star Treckből" - hogy tőle idézzek. És megnyugodhatsz: Hayley még mindig egyedi, ami a little mixecske sose lesz.
Lillaa98
2013. május 12. 13:08
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.12. 12:58)
"Az önkifejezés híve vagyok: ezért festem a hajam, ezért öltözködök hülyén, és ezért van az, hogy nem érdekel, hogy a frufrum úgy néz ki, mint Spock-é a Star Treckből" - hogy tőle idézzek. És megnyugodhatsz: Hayley még mindig egyedi, ami a little mixecske sose lesz.
A kép, amit belinkeltél az fotósorozat volt, ahol stylist öltözteti és nem önakaratából vette fel azt a gyönyörűséges egeres harisnyát, de mindegy.
2013. május 12. 13:16
Idézet (Sugarbabes @ 2013.05.12. 13:08)
A kép, amit belinkeltél az fotósorozat volt, ahol stylist öltözteti és nem önakaratából vette fel azt a gyönyörűséges egeres harisnyát, de mindegy.
Erről beszélek 2 órája, istenem. Felöltözni se tudnak, mivel bábon rángatják őket. A továbbiakban nem vagyok hajlandó az alacsony értelmi szintedre leereszkedni, nem fogok vitatkozni veled.
Lillaa98
2013. május 12. 13:20
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Álljatok már le a drága kis Perrie imádásával mert csak annyira egyedi a stílusa mint egy csótánynak -.-
2013. május 12. 13:57
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Kacey
Katy
Jessica
Eva
Perrie
Hayley
Katy
Jessica
Eva
Perrie
Hayley
2013. május 12. 14:28
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
1=Kacey
2=Katy
3=Jessica
4=Eva
5=Perrie
6=JUSTINNN****
2=Katy
3=Jessica
4=Eva
5=Perrie
6=JUSTINNN****
2013. május 12. 14:30
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.11. 17:38)
Nem értem, mi emberi van Perrie-n. Én speciel megijedek, ha ránézek. kép
Katt, katt, katt. Persze, ízlések és pofonok, én speciel gyönyörűnek tartom Perrie-t, mivel nagyon karakteres arca van, az összhatás meg ismét csak tökéletes. Azt meg soha nem értettem, hogy miért lehet pont tőle megijedni, hiszen még azon a képen amit belinkeltél se néz ki olyan ijesztőnek, sőt, egyáltalán nem. Nem baj, törekedjünk a minél rosszabb minőségű képekre.
2013. május 12. 15:18
Justiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin*.* Egy csaj ne hordjon már pasi ruhát.
2013. május 12. 15:21
Idézet (heyitsblaze @ 2013.05.12. 14:30)
Katt, katt, katt. Persze, ízlések és pofonok, én speciel gyönyörűnek tartom Perrie-t, mivel nagyon karakteres arca van, az összhatás meg ismét csak tökéletes. Azt meg soha nem értettem, hogy miért lehet pont tőle megijedni, hiszen még azon a képen amit belinkeltél se néz ki olyan ijesztőnek, sőt, egyáltalán nem. Nem baj, törekedjünk a minél rosszabb minőségű képekre.
Mellesleg nevetséges, hogy azért nincsen ízlésük a LM-es csajoknak, csak mert Jade ugyanazt a harisnyát vette fel mint Hayley. És igen, igaza van Sugarbabes-nak, az egy fotósorozat volt, és a stylist öltöztette fel a lányokat, de hahó, a drága Hayley-nél ez másképp van? Esküszöm, olyan egyedi ez a Hayley, hogy mindjárt lehidalok!
LOL. Te most kajak kiforgatod a szavaimat?
Lillaa98
2013. május 12. 15:22
|
|
kékcsillámpónivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 200226 offline
|
1.Kacey
2.Katy
3.Jessica
4.Eva
5.Hayley
6.Hayley :))
2.Katy
3.Jessica
4.Eva
5.Hayley
6.Hayley :))
Lillaa98
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.