Hat dolog, ami elronthatja a frizurádat
2013. május 08. 18:50
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
A szél nekem mindig elrontja a hajamat viszont a hajfestés szerintem butaság bármennyire is jól áll valakinek én pedig mindig azt fogom mondani hogy a természetes a legszebb
2013. május 08. 18:51
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Hála az égnek, az én fodrászom jó, ugyanis neki is göndör a haja, úgy mint nekem, tehát megérti a problémáimat, tanácsot ad, és ha valami nem tetszik, szólhatok. Szerencsére gyakorlott már, tudja, milyen archoz milyen szín, és milyen fazon áll jól, vagy hogy mennyire kell ritkítani, vágni belőle.
A hajamhoz csak nagyon ritkán értem ollóval, és akkor is csak pár milliméternyit vágtam le - a töredezett hajvégekre.
De egyszer még táborban volt egy csaj, akinek annyira tetszett a hajam, hogy állandóan birizgálta. Egy ideig fura volt, hogy játszik a hajammal, de szépen lassan megszoktam, és észre sem vettem már, hogy mindig fogdossa a hajam. A furcsa az volt, amikor megláttam az ollóval a kezében, amit már nyitott is a vágáshoz - majdhogynem levágott egy marha nagy tincset a hajamból csak úgy, szó nélkül. Aztán mikor kérdőre vontam, csak annyit mondott, hogy azért csinálta, mert annyira tetszik neki.
A hajamhoz csak nagyon ritkán értem ollóval, és akkor is csak pár milliméternyit vágtam le - a töredezett hajvégekre.
De egyszer még táborban volt egy csaj, akinek annyira tetszett a hajam, hogy állandóan birizgálta. Egy ideig fura volt, hogy játszik a hajammal, de szépen lassan megszoktam, és észre sem vettem már, hogy mindig fogdossa a hajam. A furcsa az volt, amikor megláttam az ollóval a kezében, amit már nyitott is a vágáshoz - majdhogynem levágott egy marha nagy tincset a hajamból csak úgy, szó nélkül. Aztán mikor kérdőre vontam, csak annyit mondott, hogy azért csinálta, mert annyira tetszik neki.
2013. május 08. 19:36
Nagyon könnyű elkerülni, hogy két centi helyett hetet vágjon: azt kell mondani "kettő"
2013. május 08. 19:40
|
|
Mixioner14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 196819 offline
|
Hasznos kis cikk lett, mondjuk én nem járok fodrászhoz, anya szokta néha levágni
2013. május 08. 20:20
|
|
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline
|
Én csak a párát utálom de azt nagyon :/
2013. május 08. 20:35
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nagyon jó cikk!
2013. május 08. 21:04
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Érdekes lett a cikk.
2013. május 08. 21:09
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
qrva jó cikk lett
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: