A 25 éves Omar Borkan Al Galát olyan nevetséges indokkal deportálták Szaúd-Arábiából, miszerint túl jóképű. Ezt kihasználva filmes debütálásra készül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Filmet forgat a „túl jóképű” pasas
2013. május 04. 14:09
2013. május 04. 14:24
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Az arabokat sosem fogom megérteni .. o.O
Túlzás, hogy "túl jóképű" és hogy kirakjanak emiatt embereket az országból, de az tény, hogy arab létére tényleg szép arca van.
Minden esetre drukkolok neki
Túlzás, hogy "túl jóképű" és hogy kirakjanak emiatt embereket az országból, de az tény, hogy arab létére tényleg szép arca van.
Minden esetre drukkolok neki
2013. május 04. 14:29
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Szerintem tényleg nagyon-nagyon jól néz ki, de emiatt deportálni kicsit túlzás
2013. május 04. 14:37
hát nem tudom,de szerintem ez egyáltalán nem jóképű...vagyis nekem nem.:@
2013. május 04. 14:40
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Általában az arab férfiak nem néznek ki olyan jól (szerintem), de ő ahhoz képest helyes! De ez a "túl jóképű" jelző kicsit túlzás.
2013. május 04. 14:45
|
|
Cleeopatraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 161195 offline
|
helyes meg minden...de a 'túl jóképű' már sok
2013. május 04. 14:51
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Szerintem a tízéves kis lurkóknak tiltsuk meg hogy megnyithassák az ilyen cikkeket. Szerintem igenis túl jóképű, élőben elakadna a lélegzetem ha meglátnám. Az oka a deportálásnak pedig, hogy nem akarták hogy más férfiak feleségei elcsábuljanak, ami valljuk be, tényleg lehetséges.
2013. május 04. 14:53
A sok pasiszakértő.
Nem rossz, nem rossz. Sőt! Megnéztem a Google-n, hogy "egyébként" retus + PS ill. pillanatképen hogy néz ki és hát wow! Akár egy arab koronaherceg. Nagyon széparcú, szép, ígéző szemei vannak és irigylésre méltó szempillái és legalább férfias. Különösen ritka, hogy az alsó pillái valakinek ilyen dúsak és hosszúak legyenek, bár tudom, hogy az arab, perzsa és közel-keleti embereknél (különösen a férfiaknál) ez nem számít ritkaságnak. Nagy kitolás ez a természettől számunkra, nőknek.
Hallottam már olyat, hogy valakit származása, szexuális beállítottsága, vallása vagy csak szimplán nem éppen előnyös külseje alapján diszkriminálnak, de valakit csak azért kitíltani egy országból, mert "jól néz ni"?!
Ez így teljesen nonszensz.
Nem rossz, nem rossz. Sőt! Megnéztem a Google-n, hogy "egyébként" retus + PS ill. pillanatképen hogy néz ki és hát wow! Akár egy arab koronaherceg. Nagyon széparcú, szép, ígéző szemei vannak és irigylésre méltó szempillái és legalább férfias. Különösen ritka, hogy az alsó pillái valakinek ilyen dúsak és hosszúak legyenek, bár tudom, hogy az arab, perzsa és közel-keleti embereknél (különösen a férfiaknál) ez nem számít ritkaságnak. Nagy kitolás ez a természettől számunkra, nőknek.
Hallottam már olyat, hogy valakit származása, szexuális beállítottsága, vallása vagy csak szimplán nem éppen előnyös külseje alapján diszkriminálnak, de valakit csak azért kitíltani egy országból, mert "jól néz ni"?!
2013. május 04. 15:02
Senkit nem kéne deportálni egy országból sem. Pláne ilyen okok miatt. De azért én nem rúgnám ki az ágyamból
2013. május 04. 15:10
húúúúú... DE helyes. Most láttam meg először. Első látásra szerelem.
2013. május 04. 15:11
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Olyan nevetségesek az emberek
de tény,hogy kimondottan egy ikon!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: