Merész fotósorozat készült Miley Cyrusról
2013. május 02. 21:12
|
martinkagreta02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199848 offline
|
egyre rondább lesz! pedigolyan jól nézett ki!De ez a haj!fertelmes!amúgy ezek a fotók is rondák!Kék haj?Ez most komoly?
2013. május 03. 09:23
Undorító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de nagyon nagyon nagyon
de nagyon nagyon nagyon
2013. május 03. 17:08
Nem gondoljátok hogy a haja teszi őt felnőtté?! Most lehet hogy bebizonyította hogy ő már nem kislány,de attól még undorítóan ronda ezeken a képeken,meg ezzel a hajjal is!! Mint egy rossz tranzfesztita!!XD
2013. május 03. 17:39
Hailie95
Nagyon jo no!
Nemtudom..nekem meg mindig szep, persze hajat sajnalom, de most na
Nagyon meresz kepet lettek, de a legjobb a legfelso kep : ))))
Forrás: http://starity.hu/magazin/37630-meresz-fotosorozat-keszult-miley-cyrusrol/#ixzz2SFDzVRp5
egyetértek!
Nagyon jo no!
Nemtudom..nekem meg mindig szep, persze hajat sajnalom, de most na
Nagyon meresz kepet lettek, de a legjobb a legfelso kep : ))))
Forrás: http://starity.hu/magazin/37630-meresz-fotosorozat-keszult-miley-cyrusrol/#ixzz2SFDzVRp5
egyetértek!
2013. május 03. 18:13
hát most mit írhatnék erre....? legjobban a haját sajnálom...
2013. május 03. 18:16
|
|
cuppycake99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 78 Csatolások: 1 Azonosító: 169498 offline
|
kurrva jó a haja:3:DDD
2013. május 03. 18:41
|
|
DirectionerForever07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 200614 offline
|
'melltartó nélkül villant feneket'
ezt most akkor úgy értsem,hogy a fenekén hordja a melltartót,a mellén meg a bugyit,vagy mi?nem ám,csak viccelek XD
ezt most akkor úgy értsem,hogy a fenekén hordja a melltartót,a mellén meg a bugyit,vagy mi?nem ám,csak viccelek XD
2013. május 03. 18:43
Szörnyű ahogy kinéz ez a nő.Nem bántani akarom de ez a haj nem áll jól neki.
2013. május 03. 19:04
Nem értem miért keresitek a régi Miley-tokat. Már százszor kiderült h egyrészt még nagyon fiatal volt, másrészt meg miután a csatorna nem befolyásolta hogy hogyan miként kell megjelennie, viselkednie beszélnie , előjött az igazi énje, a saját egyénisége, és tetszik nem tetszik ez az.
a Képek nem tetszenek, de nem a haján siránkozok....nem én viselem jó hogy nem még azért sírok itt hogy hol a hosszú haja....azt tesz amit akar és én csak örülök neki hogy nem kell senkinek az utasítgatását hallgatnia,
most éli ki magát, hiszen amikor általában kiszokták magukat az emberek, neki nem nagyon volt rá lehetősége
a Képek nem tetszenek, de nem a haján siránkozok....nem én viselem jó hogy nem még azért sírok itt hogy hol a hosszú haja....azt tesz amit akar és én csak örülök neki hogy nem kell senkinek az utasítgatását hallgatnia,
most éli ki magát, hiszen amikor általában kiszokták magukat az emberek, neki nem nagyon volt rá lehetősége
2013. május 03. 19:20
|
|
Alexandra Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 175736 offline
|
VampireDiares4ever !!!! Egyetértek...
Ráadásul én a képeit is imádom.Nem egyből azt kell nézni, hogy kihívó-e vagy sem. Ami magyarországi fiatalságban van, az sokkal durvább. EZ MŰVÉSZET!
Ráadásul én a képeit is imádom.Nem egyből azt kell nézni, hogy kihívó-e vagy sem. Ami magyarországi fiatalságban van, az sokkal durvább. EZ MŰVÉSZET!
2013. május 03. 19:23
Szerintem Miley személyisége jó, de ez a külső undoritó... Csúnya lett.. :S
2013. május 03. 19:38
Csúnya. A règi Mileyt akarom vissza. Amúgy ezt én sem értem DirectionerForever07
2013. május 03. 19:46
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Hát merész fotő akkor legyen az!Ő irányítja az életét és azt csinál amihez kedve tartja vagy úgy fotózkodik,ahogy akar.Legalább kimutatja a valódi énjét és nem az az ártatlan lány aki minég volt.A haja minden esetre elcsúnyult de így is csodálatos külsővel renedlkezik.Nem értem sokan miért mindég a haját emlegetik jó én is sajnálom meg midnen,hogy más lett de akkor is mindég azt irják ki,hogy jaj a haja így meg úgy.Akinek nem tatszik ne nézze.Ő is felnőtt és kihasználja a fiatalságát és azt,hogy csakis ő irányitja az életét.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

1 felhasználónak tetszik: