Megvannak a Radio Disney Music Awards győztesei
2013. május 10. 19:36
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
Selena?? Pff...
2013. május 15. 13:39
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
2013. május 16. 20:31
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek! Megérdemelte mindenki!
bár én a Beliebereket vadabbnak tartom
2013. május 24. 09:37
|
|
zsofi.ladaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 200854 offline
|
Gratulálok nekik!<3
2013. május 25. 11:12
|
|
Fanocska0303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 197584 offline
|
Gratii nekik!! <3
De bíbörke?? Wáá...pff
2013. május 31. 01:08
|
|
barbika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 196314 offline
|
Justin és Austin grat nekik
2013. június 03. 18:16
Olivia Holt-nak nagyon örülök!....de amúgy mindenkinek gratu!
2013. június 11. 18:27
|
|
Fazakas Palmaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 190424 offline
|
legjobbak Justin es Ross szeretlek titeket
2013. június 12. 13:47
|
|
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline
|
Először is baromira elegem van, hogy az 1D-t mindenhol nyomatni kell ezerrel. Kövezzetek meg, de ez van. Csak egy tucat fiúcsapat.
Austin Mahonenak gratulálok, mert nem vagyok rajongó, de hangja az tényleg van.
Taylorról, Justinról, Selenáról, Bridgitről és Oliviárol inkább nem nyilatkoznék.
A directionerek, pedig nem csak a legvadabbak, hanem megválasztották őket a legbutábbnak is. Amivel teljes mértékben egyet tudok érteni. Jöhetnek a szidások, hogy én miért mondom ezt. Meg hogy én vagyok a hülye... Támadjatok nyugodtan, de nem értek el vele az égvilágon semmit...
Térjünk át Rossra. Nagyon-nagyon örülök. Rajta, pedig tényleg láttam azt az igazi örömöt, mert ő még ehhez nem nagyon szokott hozzá. A disneynél, ő az egyetlen ember akit imádok és valamilyen szinten tisztelni is tudom. Mert egy képzett zenész, és sajnos az R5-val még nem ért el akkora sikereket, de én bízom bennük! Ő végre nem az a kitenyésztett tiniénekes... Ő csak egy átlagos fiú, 4 tesóval, csodás hanggal. Aki emellett még gitározik, dobol és zongorázik. Szerencsére pedig megmaradt olyannak, amilyen a "hírnév" előtt volt.
Taylorról, Justinról, Selenáról, Bridgitről és Oliviárol inkább nem nyilatkoznék.
A directionerek, pedig nem csak a legvadabbak, hanem megválasztották őket a legbutábbnak is. Amivel teljes mértékben egyet tudok érteni. Jöhetnek a szidások, hogy én miért mondom ezt. Meg hogy én vagyok a hülye... Támadjatok nyugodtan, de nem értek el vele az égvilágon semmit...
Térjünk át Rossra. Nagyon-nagyon örülök. Rajta, pedig tényleg láttam azt az igazi örömöt, mert ő még ehhez nem nagyon szokott hozzá. A disneynél, ő az egyetlen ember akit imádok és valamilyen szinten tisztelni is tudom. Mert egy képzett zenész, és sajnos az R5-val még nem ért el akkora sikereket, de én bízom bennük! Ő végre nem az a kitenyésztett tiniénekes... Ő csak egy átlagos fiú, 4 tesóval, csodás hanggal. Aki emellett még gitározik, dobol és zongorázik. Szerencsére pedig megmaradt olyannak, amilyen a "hírnév" előtt volt.
1 felhasználónak tetszik:
Rock Power
2013. június 12. 18:35
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
Idézet (RainbowRawrr. @ 2013.06.12. 13:47)
Először is baromira elegem van, hogy az 1D-t mindenhol nyomatni kell ezerrel. Kövezzetek meg, de ez van. Csak egy tucat fiúcsapat.
Valahogy egyetértek veled...
2013. augusztus 06. 19:30
sztem a 1d tök béna!!! egy rakás idióta lányos hanggal!! sztem is a legjobb videoklip Rossé!
GRAT!!!
GRAT!!!
2013. augusztus 12. 17:02
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Az 1d-t miért kell mindenhol odavágni a képünkbe??? És Austin és Justin, hogy keveredtek oda? A többieknek grat!
2013. augusztus 18. 11:46
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Garulálok,Selenának,Bridgitnek,Rossnak,Oliviának,és a One Direction-nak!
2013. augusztus 22. 19:07
Ross tudom hoy megérdemli egy géniusz sőt annál is több!Selena is megérdemli szerintem!De Justin Bieber pfúj!Oda is jöhetett volna Ross.Az 1D meg mindenhol olyan helyes srácoknak tartják őket,de Ross(nekem)1000x lekörözi
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.