Már régóta zavar, ha letöltök egy képet (fájlt, akármit) akkor a firefox 99% ra leterheli a procit.
mi lehet ez?
Firefox
2007. május 14. 21:03
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Hm, ilyen nálam is van, de én mindig is azt hittem, hogy ez az egész az én jó öreg gépem miatt van.
Na mindegy, Firefox-ot amúgy is nagyon ritkán használok. Fõleg ha képeket kell lementeni, akkor biztos nem vele próbálkozom, és akkor nincs procileterhetlés.
Ennyi.
(Bár, ha már így feljött a téma, az oka engem is érdekelne.
)
Na mindegy, Firefox-ot amúgy is nagyon ritkán használok. Fõleg ha képeket kell lementeni, akkor biztos nem vele próbálkozom, és akkor nincs procileterhetlés.
(Bár, ha már így feljött a téma, az oka engem is érdekelne.
2007. május 25. 19:01
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Hm, továbbra sem tudom, hogy mi lehet ez, de ha a beállításokban a Letöltéskezelõ ablakot kikapcsolom (hogy ne mutassa a letöltések kezdetekor), akkor utána nem lesz procileterhelés (legalábbis én azóta nem tapasztaltam ilyesmit).
Sztem egy próbát nálad is megér.
2007. május 25. 19:10
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Csak találgatok, de mintha azért lenne, hogy mielõtt leér a letöltött anyag, van egy hash ellenõrzés, megakadályozandó a hibás letöltést, illetve, egy esetleges rendeszerleállás, áramszünet után is le tudd tölteni az anyagot.
/mellesleg amig le nem ér a teljes anyag, addig egy temp file-ba is ír a Firefox, és ez nem a *.part, hanem a Documents & Settings mappában lévõ átmeneti könyvtár/
/mellesleg amig le nem ér a teljes anyag, addig egy temp file-ba is ír a Firefox, és ez nem a *.part, hanem a Documents & Settings mappában lévõ átmeneti könyvtár/
2007. május 25. 21:52
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(515 @ 2007. May 25. - 18:01)
Hm, továbbra sem tudom, hogy mi lehet ez, de ha a beállításokban a Letöltéskezelõ ablakot kikapcsolom (hogy ne mutassa a letöltések kezdetekor), akkor utána nem lesz procileterhelés (legalábbis én azóta nem tapasztaltam ilyesmit).

megpróbálom. valahol itt lesz a bibi, mert a DownThemAll nem fogja meg a gépet
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Megszólalt Justin Baldoni ügyvédje.
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Mégsem lesz per jövő héten.
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Lehet köztük valami?
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.

0 felhasználónak tetszik: