Történt ugyanis, hogy egy amolyan rendesebb italozás után a lányok, értsd. barátnők kitalálták, hogy a fiúknak be kéne öltözniük, mint farsangkor. Nem emlékszem, hogy egyvalaki ötlete volt és azt követték mások, vagy többen dugták-e így össze a buksijukat, de a vége a ruhacsere lett
Alsóneműt leszámítva a lányok ruhát cseréltek, már amennyire ez lehetséges volt a fiúkkal, aztán ki is sminkelték őket.
Úgy mentettem ki magam a szituációból, hogy vállaltam a pillanat megörökítését. Néhányan még lufit is dugtak a ruhájuk alá a fiúk közül, hogy úgy pózoljanak, rendes "csöcsökkel".
A képek és a videó máig ott van a mobilomon ezekről az idiótákról, akik egyébként se nem buzik, se nem túl ostoba fickók, már ha épp nem isszák át magukat az Újéven. Ők is és a barátnőjük is, akikre szemceruzával, tollal szakáll és bajusz is került végül majd meg szakadtak a röhögéstől a produkció alatt.
Én magam már szinte szégyelltem, hogy nem öltöztem át velük. Viszont így utólag azért örülök a dolognak. A mobilom pedig olyan dolgokkal van tele, hogy el sem hinnéd

2 felhasználónak tetszik: