Jobban írnak a számítógépező gyerekek
2013. április 19. 23:11
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Egyetertek, mert en is figyelek akkor a szep betukre
de lehet abba is benne van, h 100 gyorsabban lehet irni geppel, es nem faradt el a kez sem, szval lustasagra mondom meg
2013. április 20. 11:10
Idézet
erre jutott egy svéd felmérés.
Na vajon akkor miért is jutottak erre? Mondjuk mert ott minden kölyök az iPadet püföli, akár másfél éves kortól! Az első hostcsaládomnál is az volt, hogy a kölykök közt végigment két iPad, és csönd legyen. Valamivel takarózni kell, hogy ellustulnak a szülők.
2013. április 20. 11:22
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (haverlaand @ 2013.04.19. 19:30)
Szóval akkor a kockák okosabbak..
Fogyatákosok -.-"
Fogyatákosok -.-"
Az összes kocka nevében mondhatom hogy ez nem így van. Egyébként ez csak NÉMI gondolkodást igénylő téma, senki nem mondta hogy a kockák okosabbak vagy fogyatékosak. Csak azért mert valaki sokat számítógépezik és azon ír, nem jelenti hogy okosabb hiszen a szövegszerkesztők automatikusan kijavítják a hibákat és szavakat pótolnak ki. Az az okos aki számítógép nélkül is TUD helyesen írni, kevés vagy nem sok helyesírási hibával. Azzal senki sincsen előrébb, hogy beül a gép elé, ír hülyeséget és a szerkesztő alűhúzza piros hullámos vonallal, attól még nem derül ki hogy miért hibás a szó. Aki sokat ül gép előtt, ezért vagy azért, kocka otthon vagy melóban, tud helyesen írni és/vagy szépen is írni, az valami.
A svédek gazdagok, ott sok embernek van már gyerekkorában laptopja és egyéb kütyüje amire az égvilágon semmi szükségük sincsen, naná hogy jobban írnak számítógéppel mint kézzel ha ott már ennyire fejlett a technika. Ez sajnos egyébként több országra is igaz, nem kell gazdag országnak lennie, nálunk is sok ember használ inkább gépet mint sem ír tollal vagy ceruzával ..
2013. április 20. 11:28
Én is észrevettem magamon hogy laptopon,telefonon szívesebben írok, mert gyorsabban készen vagyok vele mint egy kézzel írt levéllel. Nyilván a praktikusság miatt írunk egyre többet a technikai kütyükkel, ezáltal többet gyakorlunk,etc
2013. április 20. 17:40
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
igaaaz
én is igy vagyok
xdd
2013. április 20. 22:36
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
Érdekes cikk, lehet benne valami.
Én is észrevettem, hogy kézzel sokkal kevesebbet írok, mert ugye ott számít a betűk alakja, a szépírás, stb. Gépelésnél pedig általában bővebben kifejtem a "mondandóm", mert ott nem kell ezekre figyelni.
2013. április 21. 08:44
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Érdekes cikk lett. Bár szerintem előbb utóbb csak átveszik már gépeket is az iskolapadba. A tankönyveket elhanyagolják, a tabok, laptopok használatát pedig felerősítik. Nos, ezt csak annyiból díjazom, hogy az iskolatáska bizony nehéz. De azért ne adjunk már egy 7 éves gyerek kezébe telefont és számítógépet. Minek neki még az?!
Bár én is sokkal jobban kedvelem gépen az írást, sokkal jobban elszabadul a fantáziám, nem aggódom a munkám szépségén, hiszen a gépen pillanatok alatt megformázhatom. Szóval ott a pont.
Bár én is sokkal jobban kedvelem gépen az írást, sokkal jobban elszabadul a fantáziám, nem aggódom a munkám szépségén, hiszen a gépen pillanatok alatt megformázhatom. Szóval ott a pont.
2013. április 21. 11:22
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
Jó cikk lett biztos van benne valami
2013. április 21. 15:03
|
|
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline
|
Van igazság a cikkben.nálam szintén így van.Ha füzetbe írok mindig azzal foglalkozom,hogy "jesszus ,de csunyán írok :S kitépem a lapot és átírom" A végén pedig tiszta mérges leszek így már az ihletem is elmegy.Míg számítógéppel egyszerűbb.A helyesírásról meg nem beszélve.Általában,ha nem tudok vlmilyen szavat,hogyan kell írni utánanézek.
2013. április 21. 16:01
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
2013. április 21. 17:44
Én azért még nem vetném el a kézzelírás oktatását, tudását. Az én észrevételem, ami természetesen csak saját magamból következtetek a következő: Ha az ember grafomán, esetleg szokott olvasni, van kedvenc írója, elöbb utóbb írásban és gépelésben is biztos használni fogja a kedvence által használt szó- és mondatszerkezeteket, valószínűleg közel azonos mondathosszakat fog alkalmazni és valószínűleg ugyan annyit is fog írni egy gondolat kifejtésére mindkét módon.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: