Dalpremier: Csobot Adél — Swing-hatás
2013. április 19. 18:47
Nekem tetszik a dal. A Szombat esti lázban hallottam először és már ott megtetszett. Illik Adélhoz ez a stílus. Végre nem egy újabb tucatelőadó...mert a többi faktorosból, beleértve a nagyszerű Oláh Gergőt is, az lesz.
2013. április 19. 19:22
|
|
EffySmithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.19. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 200457 offline
|
Lehet kövezni, de le kell írnom a véleményem.
Nos, én már 7-8 éves korom óta ismerem Adélt, szóval nem levegőbe beszélek. Ő igen is tehetséges, de inkább a színjátszásban, mintsem az éneklésben, álltam már mellette színpadon többször, és nemcsak a cserfes fruska szerepét tudja jól magára ölteni, believe me. Valóban, egy bájos kislányként próbál viselkedni, ami rettenetesen irritáló számomra is, de van benne ennél sokkal több.
Az X-faktor alatt én sem szurkoltam neki, sőt nem is követtem nyomon a műsort, de visszahallgattam utólag a felvételeket, és tényleg, Adél borzasztóan énekelt, de szórakoztató előadóként bizony jól megállja a helyét. Nekem tetszik Adél hangszíne (szeretem az ilyen lágy beütésű énekhangokat), és meglepődtem, mikor meghallgattam ezt a dalt. Igaz, hogy butácska szövege van, és ez az elektronikus valami is zavaró, de kapós. Az X-faktor alatt csak egyszer győzött meg, az is a legelső produkciója, a That Man volt, a többi pedig... Hááát eléggé silány volt.
Szóval, összegezve, nem kell őt szidni, tehetségtelennek nevezni.
Fejlődőképes, és hiába jól áll neki ez a zenei stílus, Adélnak inkább a színészi képességeit kellene megmutatnia.
Nos, én már 7-8 éves korom óta ismerem Adélt, szóval nem levegőbe beszélek. Ő igen is tehetséges, de inkább a színjátszásban, mintsem az éneklésben, álltam már mellette színpadon többször, és nemcsak a cserfes fruska szerepét tudja jól magára ölteni, believe me. Valóban, egy bájos kislányként próbál viselkedni, ami rettenetesen irritáló számomra is, de van benne ennél sokkal több.
Az X-faktor alatt én sem szurkoltam neki, sőt nem is követtem nyomon a műsort, de visszahallgattam utólag a felvételeket, és tényleg, Adél borzasztóan énekelt, de szórakoztató előadóként bizony jól megállja a helyét. Nekem tetszik Adél hangszíne (szeretem az ilyen lágy beütésű énekhangokat), és meglepődtem, mikor meghallgattam ezt a dalt. Igaz, hogy butácska szövege van, és ez az elektronikus valami is zavaró, de kapós. Az X-faktor alatt csak egyszer győzött meg, az is a legelső produkciója, a That Man volt, a többi pedig... Hááát eléggé silány volt.
Szóval, összegezve, nem kell őt szidni, tehetségtelennek nevezni.
2013. április 19. 19:44
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
Nem rossz! Nekem tetszik!
2013. április 19. 20:22
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Én imádom Adélt és a Swing hatást is! Nagyon illik hozzá ez a dal, és mindenki örül a sikerének! Nagyobb népszerüségnek örvend, mint bármejik 2012-es X faktoros! Adél a legjobb!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2013. április 19. 20:23
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Lehet kövezni, de le kell írnom a véleményem.
Szóval, összegezve, nem kell őt szidni, tehetségtelennek nevezni. Fejlődőképes, és hiába jól áll neki ez a zenei stílus, Adélnak inkább a színészi képességeit kellene megmutatnia.
Forrás: http://starity.hu/magazin/37255-dalpremier-csobot-adel-swing-hatas/#comment#ixzz2Qw1oCnc8
Hát szerintem az éneklésben is nagyon jó, de veled is egyet értek egy picit.
Szóval, összegezve, nem kell őt szidni, tehetségtelennek nevezni. Fejlődőképes, és hiába jól áll neki ez a zenei stílus, Adélnak inkább a színészi képességeit kellene megmutatnia.
Forrás: http://starity.hu/magazin/37255-dalpremier-csobot-adel-swing-hatas/#comment#ixzz2Qw1oCnc8
Hát szerintem az éneklésben is nagyon jó, de veled is egyet értek egy picit.
2013. április 19. 20:57
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Szerintem zenei téren Adélban semmi plusz nincs.:/ Ez sem lett valami jó-jó, nem hallgalhatatlan, de a szöveg kicsit egyszerűcske, az alapban azt az elektronikus borzalmat sem nagyon tudom hova tenni. Mindegy, ennyit erről.-.-
2013. április 20. 09:49
Jó. Nekem főleg az szimpi most Adél döntésében, hogy ezt a zenestílust viszi tovább. Örülök neki.
2013. április 20. 11:37
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
meg se kell hallgatni,már tudom h totál rossz...''
2013. április 20. 12:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem mondom, hogy hallgathatatlan, de eleve az olyan mű, hogy a címmel is sugallni akarják, hogy swing. Ennek ellenére nem különbözik olyan sokban a zenecsatornákon játszott többi...a többitől.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?

0 felhasználónak tetszik: