2015-től minden évben új Star Wars-film jelenik majd meg
2013. április 18. 20:27
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Engem is hidegen hagy hogy a Disney csinálja, a film lesz a lényeg!!! Ha jó, akkor teljesen mindegy, hogy hol készül, az meg külön nagyszerű dolog hogy visszatérnek a régiek, de kár hogy Han Solo milyen öreg lett.
Biztos ő lesz az új Jedi-mester.
2013. április 18. 20:31
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
v000kr1 egyetértek
2013. április 18. 20:44
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Az új trilógiát már várom, eredetileg is kilenc rész volt tervezve, így lesz kerek a történet. A Disney-nek persze kevésbé örülök, de bízom benne, hogy azért jól kivitelezik majd, mivel rengeteg lehetőség van a filmekben, a rendező személye is egész ígéretes, plusz ugye visszatérnek az eredeti szereplők is. Valószínűleg megpróbálják majd kiküszöbölni az előzmény-trilógia hibáit. Nem cseszhetik el a filmeket, hiszen a rajongók részéről elég nagy a nyomás rajtuk. Egyáltalán nem kellene egy látvány-orientált, gyermekbarát mozit kreálniuk belőle.
A spin-off-filmek készítése igazából nem rossz ötlet, de a kiadásuk ilyen tempóban - a trilógia epizódjai mellett – nem célszerű. Yoda, vagy Boba Fett előzménytörténete egyébként tényleg nagyon érdekelne, de ez ilyen formában tényleg csak arról szól, hogy még egy bőrt lehúzzanak a Star Warsról.
A spin-off-filmek készítése igazából nem rossz ötlet, de a kiadásuk ilyen tempóban - a trilógia epizódjai mellett – nem célszerű. Yoda, vagy Boba Fett előzménytörténete egyébként tényleg nagyon érdekelne, de ez ilyen formában tényleg csak arról szól, hogy még egy bőrt lehúzzanak a Star Warsról.
2013. április 18. 21:09
|
|
reilaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 178225 offline
|
Kiváncsinak kiváncsi vagyok,de nagy valószínűséggel sírva fogok fakadni.Nincs semmi bajom a disneyvel,pontosabban nem érdekel,de már azon is meglepődtem,hogy be merték vállalni a folytatást. Ez mindig is Lucas remekműve lesz.
2013. április 18. 22:08
Igazából sosem szerettem a Star Warst, inkább voltam Star Trek őrült, sokkal több az izgalom benne, még így 40-50 év után is.
Kiváncsi minden esetre kiváncsi leszek, mit találnak ki történetbe.
Kiváncsi minden esetre kiváncsi leszek, mit találnak ki történetbe.
2013. április 19. 02:41
rohadt nagy szükség volt erre. nehogy véletlenül eredeti ötletekkel álljanak el hiszen annyian belehaltak már.
2013. április 19. 15:48
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Na ez megdöbbentett.
Én ezzel úgy gondolom, hogy ezek a filmek még súrolni sem fogják azt a színvonalat amit az eredeti trilógia hozott, akármennyire is gürcölnek rajta, nem hiszem hogy sikerülni fog nekik, mert ha minden évben kiadnak egy filmet akkor az csak össze lesz csapva. Én már előre félek, hogy mi lesz, a végén meg énekelni fognak benne.
2013. július 29. 17:50
|
|
thomasjoinerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 207530 offline
|
Eredetileg is kilenc részre terveszték a star wars-ot!Az hogy az elözmény trilógia nyengébb lett,a klaszikus részeknél,ez gáz!!Vagy csak Harrison,Mark,és Carrie,voltak szuperek!!Ezér is döntöttek a folytatás mellet.Hisz igy becsalják a moziba Aput,Anyut,és az és a legujabb rajongokat a gyerekeket.A forgatokonyv is eltér minden kiadott könyvtöl,hisz a Jedi visszatér után 30-ével veszik fell a törtenetett.Igy vagy ugy,énis megnézem pont ugy mint30-éve...és pont ugyan olyan izgalommal várom Hant és Luke-ot!!
2013. augusztus 15. 22:36
Star Wars <3...
Remélem nem okoz csalódást a Disney, bár nem hiszem, hogy jobb lesz mint az előző 6 rész, de várjuk ki a végét
Remélem nem okoz csalódást a Disney, bár nem hiszem, hogy jobb lesz mint az előző 6 rész, de várjuk ki a végét
2013. december 17. 06:23
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
"a veszély fennáll, hogy ennyi és ilyen rövid időközönként érkező epizód után ráunnak majd az emberek a Star Warsra."
az soha nem fog előfordulni
bár szerintem is elcseszett döntés volt a Disney-nek átadni a Lucasfilmet, de reménykedem benne, hogy nem fognak csalódást okozni
viszont a spin-offokat már én sem tartom helyes ötletnek...
az soha nem fog előfordulni
viszont a spin-offokat már én sem tartom helyes ötletnek...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: