A hírnév kurtítja az élethosszt
2013. április 19. 19:02
|
|
inez01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 198707 offline
|
Szerintem, ez hülyeség! Rézben talán azért igaz, mert a sztárok a rajongoktol és a paparazziktol nagyon ki vannak egy idő után és a cigi, a drog és a tul sok alkohol számukra megoldás!
2013. április 20. 12:33
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Szerintem teljesen személyiségfüggő,h kiben mennyi hajlam van arra,h drogokhoz nyúljon és emiatt korán meghaljon.Lehet valaki úgy is híres,h nem folytat önpusztító életmódot.Abban mondhatni "biztos" vagyok,h a kamerák előtt nagy a nyomás,de ha valaki kiegyensúlyozott életet él,mert például a családja mindig mellette áll,nem hiszem,h eszébe jutna az illetőnek drogokhoz vagy más szerekhez nyúlni.Attól,h valaki híres,még nem feltétlenül kell,h használjon kábítószert.
Viszont aki meg nem ismeri a mértékkel kifejezést,annak édes mindegy,h a fél világ ismeri-e vagy sem,ígyis-úgyis korán meg fog halni.
Viszont aki meg nem ismeri a mértékkel kifejezést,annak édes mindegy,h a fél világ ismeri-e vagy sem,ígyis-úgyis korán meg fog halni.
2013. április 20. 21:04
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Na szép.
Ez nem attól függ, hogy valaki híres-e, hanem attól, hogy hogyan él. Egyébként a hírességek nagy része elég helytelen életmódot folytat, szóval van valami a dologban.
Ez nem attól függ, hogy valaki híres-e, hanem attól, hogy hogyan él. Egyébként a hírességek nagy része elég helytelen életmódot folytat, szóval van valami a dologban.
2013. április 24. 07:36
Hát attól függ ki hogy él, szerintem. Ha egészségesen eszik, nem cigizik, nem drogozik, nem sok alkoholt iszik, akkor szerintem több ideig is nyugodtan elélhet.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: