A "kutatók" elméletével egyetértek. Ha belépek egy idegen helyre, vagy csak az utcán sétálok állandóan a fenyegetést jelentő helyzeteket és személyeket figyelem, keresem, fő az óvatosság! Egy jó kor indított szemkontaktus meghátrálásra tud késztetni egy potenciális támadót. (Ezt komolyan gondolom, nem egyszer bevált a módszer.)
A férfiak képtelenek olvasni a nőkből
2013. április 17. 18:08
Szerintem is mindkét félre igaz a dolog. Viszont, ha reggeli villamosos utamra gondolok, a két milf szemjátékától kicsit "félek" és nem is nagyon tudom, hogy mit is gondolnak, miért figyelnek egész úton, vagyis csak sejtem, de inkább nem részletezem.
A "kutatók" elméletével egyetértek. Ha belépek egy idegen helyre, vagy csak az utcán sétálok állandóan a fenyegetést jelentő helyzeteket és személyeket figyelem, keresem, fő az óvatosság! Egy jó kor indított szemkontaktus meghátrálásra tud késztetni egy potenciális támadót. (Ezt komolyan gondolom, nem egyszer bevált a módszer.)
2013. április 17. 18:28
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem hinném, hogy ezt túl kéne bonyolítani, mindent az ösztön irányít. Sok esetben én, mint nő hiába vagyok elutasító egy férfival szemben, mégis félreért. Szerinte tetszik nekem, csak titkolom.Az ő agya már máshol jár, hiába magyaráz az ember lánya. Egy fél nap után már nagyon idegesítő tud lenni.
2013. április 17. 18:29
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
A ferfiak nem olyan erzelmesek sem mint a nok...
De szerintem ez mindket felre igaz.Annak a szemebol akiebol akarom,akarmit kiolvasok,de egy idegenebol,nincs semmi ertelme...
De szerintem ez mindket felre igaz.Annak a szemebol akiebol akarom,akarmit kiolvasok,de egy idegenebol,nincs semmi ertelme...
2013. április 18. 01:24
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Teljes mértékben egyetértek a cikkel
Mutatok is egy példát, amikor egy ilyen "olvass a tekintettemből" pillanat rossz véráramlási problémákkal okoz
:
http://www.vincegolangco.com/wp-content/uploads/2010/08/salma-hayek-decollete-hottest-cougar-life-milf...ugars-milfs.jpg
Bár azt kikérem magamnak, hogy a koncentráció-e momentumában lusta lenne az agyam és ne járna valamin
Mutatok is egy példát, amikor egy ilyen "olvass a tekintettemből" pillanat rossz véráramlási problémákkal okoz
http://www.vincegolangco.com/wp-content/uploads/2010/08/salma-hayek-decollete-hottest-cougar-life-milf...ugars-milfs.jpg
Bár azt kikérem magamnak, hogy a koncentráció-e momentumában lusta lenne az agyam és ne járna valamin
2013. április 18. 21:16
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Lúzerek
2013. április 18. 21:49
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Jók ezek a cikkek, csak ilyenkor mindig belegondolok, hogy vannak olyan tudósok, akik komolyan azt vizsgálják, hogy egy átlag férfi a női vagy férfi tekintetből tudnak többet olvasni xdd
2013. április 19. 08:05
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Ennek igazából spirituális magyarázata van. Minden embernek van egy női és egy férfi oldala. Aki férfitestben van, az most kevésbé használja a női oldalát, főleg mert a nők sem a női oldalukat használják, mégis sokkal emocionálisabbak.
A másik, hogy egy szempárba való nézéskor a SAJÁT érzéseinkre kellene figyelni... A családállítás a szemkontaktus alapján működik, egy remek energiarendszer-tisztító program, azonban ha a másik ember érzéseit érezzük, akkor gyakorlatilag önmagunkon kívül vagyunk, ezért mi magunk nem haladunk semerre sem. Elég sok mindent le tudok olvasni egy ember tekintetéből, de jobb szeretek most már a saját érzéseimre figyelni, mert azon tudok változtatni.
A másik, hogy egy szempárba való nézéskor a SAJÁT érzéseinkre kellene figyelni... A családállítás a szemkontaktus alapján működik, egy remek energiarendszer-tisztító program, azonban ha a másik ember érzéseit érezzük, akkor gyakorlatilag önmagunkon kívül vagyunk, ezért mi magunk nem haladunk semerre sem. Elég sok mindent le tudok olvasni egy ember tekintetéből, de jobb szeretek most már a saját érzéseimre figyelni, mert azon tudok változtatni.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: