Összeházasodnak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai
2013. április 17. 19:30
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Először ilen fejet vágtam >
És még most is! Minden esetre gratu nekik!
És még most is! Minden esetre gratu nekik!
2013. április 17. 19:39
úristen...:| ezek nem is a saját nevükön futtnak a műrosban...:| én ezt nem is tudtam...:S kész vagyok....
2013. április 17. 19:39
Bocsi nem szoktam bunkó komenntet irni, de ki nem szarja le? Egy újabb megrendezett hülye sorozat KB. a való világnál egy fokkal nem jobb nem mintha a VV olyan király lett volna.... bocsi ha valakit megbántok, de ez a véleményem!
2013. április 18. 17:03
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
ez "meglepetésként" ért
2013. április 18. 17:38
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
"RTL Klub népszerű realityjének két sztárja" - szerintem ez a mondat több sebből is vérzik.
Tulajdonképpen nem tudom elhinni, hogy ez a valami népszerű, mert annyian, de annyian szidják és mégis van olyan, aki nézi. Ez elkeserít. Tanít ez a m*csok valamire? (NEM)
"két sztár" - na ne!!! ezt ne. Nagyon nagyon nee. Mondjuk hál Istennek még nincs adatlapjuk, de ami késik nem múlik...
"két sztár" - na ne!!! ezt ne. Nagyon nagyon nee. Mondjuk hál Istennek még nincs adatlapjuk, de ami késik nem múlik...
2013. április 18. 19:27
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
ohhh
ez sokkolt
xdd
2013. április 26. 18:47
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Sok-Sok boldogsagot nekik!!
Kulonebn a Doritol valami jobbat vartam pont a Peti?!
Kulonebn a Doritol valami jobbat vartam pont a Peti?!
2013. április 29. 13:07
Az, hogy ennek a cikknek 89 lájkja van, minden elárul az ország tévénézési "igényeiről", amik egyébként nem léteznek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: