A Staples legújabb kutatása szerint az országok dolgozóinak, tanulóinak asztalainak csaknem fele rendetlen – ez pedig számos stressz forrása lehet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stresszt okoz a rendetlen íróasztal
2013. április 16. 10:38
2013. április 16. 14:07
Nálam mindig rend van,szóval én szerintem kivétel vagyok.
2013. április 16. 14:26
Jó cikk lett
Érdekes,én csak olyan papírokat szoktam otthagyni ami másnapra kell hogy ne felejtsem el
2013. április 16. 14:33
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nálam is sokszor rendetlenség van, meg nincs is túl nagy íróasztalom, plusz rajta van a számítógép is...de most éppen nincs rajta kupi.
Kb. havonta szépen rendet rakok, de aztán szépen lassan újra tele lesz minden dologgal az asztalom. :S
Kb. havonta szépen rendet rakok, de aztán szépen lassan újra tele lesz minden dologgal az asztalom. :S
2013. április 16. 14:36
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Az en asztalom is rendetlen...Nagyon.Altalaban evente jut idom kitakaritani ugy rendesn...
Anyum mindig megszid emiatt...
Bocsi az ekezetek hianya miatt(technikai problemak)
Bocsi az ekezetek hianya miatt(technikai problemak)
2013. április 16. 14:44
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Nekem irtó nagy rendetlenség szinte mindig az asztalomon (és a szobám többi részén is). Engem nem idegesít, ha nagy a kupi, sőt szeretem ha minden szét van dobálva, de anyát nagyon zavarja...
2013. április 16. 14:51
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Ez tényleg igaz. De nekünk mondjuk már másodikban mondta a tanár, hogy tanulás előtt (mondjuk alsóban nem kell sokat tanulni, inkább a leckeírásra gondolt) tegyünk rendet. Szóval a rendrakás és a tanulás összeegyeztetése nem új "találmány".
Mondjuk nálam általában rendetlenség szokott lenni (anya szerint...) de engem nem zavar, így is jó tanuló vagyok, de tényleg "jól esik" rendezett asztalhoz leülni tanulni.
Mondjuk nálam általában rendetlenség szokott lenni (anya szerint...) de engem nem zavar, így is jó tanuló vagyok, de tényleg "jól esik" rendezett asztalhoz leülni tanulni.
2013. április 16. 14:56
Akkor húgom igencsak stresszes a cikk szerint. Az ő íróasztala mindig olyan, mintha bomba robbant volna rajta. És ennek ellenére tök nyugodt lány. XD
2013. április 16. 14:58
Aki nem tudja kezelni a kaotikus rendet, az értékelni sem tudja és stresszelheti magát, ha eltűnik valami. Viszont, aki az utolsó morzsának a helyét is megjegyezte, az csak benyúl és a megfelelő helyről előhúzza a megfelelő dolgot. Nem mondanám, hogy ilyen kupi lenne az asztalomon, de én úgy tartom, bőven elég havonta átnézni a sok sz*rt. Viszont mikor kényszerópakolást kell végrehajtanom, mert ez jönn az jönn stb. és mindent el kell rakni a "megfelelő" helyre, ahol egy normális ember tartaná, utána vagy félévig-évig nem találok semmit.
2013. április 16. 15:10
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem most rendben van. Amúgy meg szerintem hülyeség,hogy ha rendetlenség van az íróasztalon akkor az stresszt okoz.
2013. április 16. 17:43
Ezzel teljes mértékben egyet kell értenem. Az én íróasztalom sajna az undorító-koszos-szanaszétheverős kategóriába sorolható, viszont mikor ráveszem magam, hogy letakarítom, akkor vérszemet kapok, és úgy lesikálok mindent, hogy még a kosz sem lehet koszos.
2013. április 16. 18:34
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nekem i s nagyjából rend van..
2013. április 16. 19:38
|
|
aranysasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 176656 offline
|
Ha tanulok, mindent átszórok az ágyamra, akkor az rendetlen, ha alszom, visszaszórom, akkor az asztalomon van papírkupac. Sosem ott, ahol zavar.
De persze azért össze szoktam pakolni rajta.
2013. április 16. 19:46
Én rendet szoktam tartani az asztalomon, a szobámban. Nem tudok úgy tanulni, vagy odafigyelni valamire, ha körülöttem minden szét van dobálva. A szobámban mindennek meg van a helye.
2013. április 16. 21:24
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nálam legtöbbször kupi van az asztalomon. Rendet rakok, de 30 perc múlva újra rendetlenség lesz
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: