A Teen Wolf farkasai keményen küzdenek
2013. április 13. 08:12
Már nagyon várom!
Istenem, Dylanről semmi hír? Wááá!
2013. április 13. 09:33
|
|
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline
|
Juj MÁR alig várom!!
Már kezdődhetne
2013. április 13. 09:36
Nem igazán nézem a Teen Wolf-ot,de kíváncsi vagyok rá.
2013. április 13. 10:39
|
Lovas csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 187041 offline
|
2013. április 13. 12:12
Idézet (Chelsy @ 2013.04.12. 19:36)
Florahh és Clau1998!
Már rég megismertétek volna mind a négy srácot, ha a fölösleges hozzászólás-gyűjtés helyett elolvastátok volna az adatlapjukat
Gondolom, a cikket se olvastátok el. Ha már hozzászóltok egy cikkhez, legalább el is olvashatnátok, ezzel is megtisztelve a cikkírót.
Már rég megismertétek volna mind a négy srácot, ha a fölösleges hozzászólás-gyűjtés helyett elolvastátok volna az adatlapjukat
Egyet értek Chelsy-vel ha nem olvasod el a cikket akkor legalább ne fűzz hozzá olyan megjegyzéseket amiknek nincs értelme - és ezzel eggyel több hozzászólással gyarapodj. Én sem szólok olyanhoz hozzá ami nem tetszik vagy akit nem ismerek de ha felkelti az érdeklődésem akkor pozitivan irok hozzá.
Én is várom már a harmadik évadot, a holnapi napot pedig szintén az első előzetes miatt. Sajnálom hogy Colton és Gage nem lesz benne, de örülök hogy lesznek új karakterek mint az ikrek vagy Felisha Terrell.
Mellesleg köszönöm a kedvességeket a cikkel kapcsolatban!
2013. április 13. 20:12
Már kíváncsi vagyok a 3.évadra, de ez az ikerpár nekem kicsit sem szimpatikus. :S
2013. április 14. 13:37
Akkor nézz meg velük pár interjút, imádni fogod őket
Ja és ajánlom figyelmedbe a Született feleségek 5-8. évadát, abban szerepeltek ;D
Idézet (vivus00girl @ 2013.04.13. 20:12)
Már kíváncsi vagyok a 3.évadra, de ez az ikerpár nekem kicsit sem szimpatikus. :S
2013. április 14. 16:08
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már nagyon nagyon vérom az új évadot.Biztos valami iszonyat jó lesz, mert az előző évadokban sem csalódtam.
2013. július 05. 12:17
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
Aztaaaaa. *------* imádom az ikreket, elején amikor megláttam Teen Wolf-ban nem kedveltem, de utána néztem tudni akartam mindenfélét róluk és megkedveltem szóval Carver ikrek forever.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: