Szexi fotósorozat készült Ashley Tisdale-ről
2013. április 13. 08:29
Na, akkor már nem csak én látom úgy, hogy ezek a képek egyáltalán nem szexik. Ashley sem tűnik úgy, mintha olyan nagyon élvezte volna ezt a fotósorozatot.. De nem is firtatom tovább, Pöttömke már leírt előttem mindent.
2013. április 13. 13:09
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Ash nagyon szép csaj : )
2013. április 13. 13:14
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én személy szerint nagyon szeretem Ashleyt, pedig nagyon nem akartam őt szeretni, de az a két fantasztikus szóló lemez, amit kiadott, egyszerűen rabul ejtett. Imádom a hangját és a könnyed kis popdalait, amiket egy kis kikapcsolódós délutánon, vagy a suliból hazafelé jó hallgatni. Színészként annyira nem nagy favorit, sőt a HSM-ben meglehetősen idegesített, meg valahogy nem is tetszett a játéka. Na, de, a képekre térve, hát egyet kell értenem azokkal, akik azt írták, hogy ez gáz, mert az lett. Ashley gyönyörű fiatal nő, szép idomokkal, de az arcán látni azt, hogy a háta közepére sem kívánta ezt a fotózást. Nekem azaz érzésem, hogy ezt nem ő akarta, hanem a menedzsmentje. Alapból sem olyan magamutogatós csajszi, én speciel meglepődtem, hogy elvállalt egy kicsit mutatósabb fotózást. A képek nekem sem tetszenek, valahogy most nagyon nem lett eltalálva sem a ruházat, sem a smink, viszont az erőltetett mosoly az valóban tényleg teljesen tönkreteszi az összhatást.
2013. április 13. 20:26
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ash szép, de azért ezek kihívóak.
2013. április 13. 22:30
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Igazad van Pöttömke! Tényleg nem attól lesz valaki szexi mert kiteszi mindenét...Hanem meg kell lennie annak a bizonyos kisugárzásnak ami azzá teszi! Ashleyvel semmi problémám sincs. Mondhatni nagyon szeretem és szerintem szép is. De attól még hogy szép nem szexi...A képek nekem nem igazán jönnek be. :/
2013. április 14. 12:48
Nem igazán konfortálom az ilyen fotósorozatokat!!!
2013. április 14. 13:25
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Szeretem Ashleyt na de ezek a képek.....
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: