Szexi fotósorozat készült Ashley Tisdale-ről
2013. április 12. 13:35
|
|
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline
|
Nagyon szép lett
2013. április 12. 13:42
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon jó képek készültek.
2013. április 12. 14:15
|
|
Stefaanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 76 Csatolások: 2 Azonosító: 158578 offline
|
Én férfi szemmel nézem, és számomra nem szexi, én is azt vettem észre,hogy mintha unta volna ezt a fotózást. A testével semmi probléma, de ez a semmitmondó tekintet nem tetszik. Bár lehet csak rossz napja volt, én nem tudom..
2013. április 12. 14:16
Szerintem Ashley egy igazán gyönyörű és izléses személyiség, ez a fotósorozat nekem valamiért mégsem nyerte el a tetszésem.
2013. április 12. 15:12
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
szerintem is jóó lett
2013. április 12. 15:44
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Hülyeség ez az egész, semmi mást nem közvetít a tinik felé, csak azt, hogy rakd ki mindenedet, hogy gyönyörűnek és szexinek nevezhessenek téged az emberek. Igazán bizalmomgerjesztő mondhatom...ez a baj, hogy beletunkolják a fejünkbe azt, hogy légy csontsovány és készíts magadról olyan képeket, amelyeken jó, ha van rajtad egy alsónemű, mert ha nem teszed meg, akkor csúnya, élettelen h*lyegyerek vagy.
Sokkal inkább ízlésesebb és szebb lett volna ez a fotósorozat, hanem kipakolják Ashley melleit, egyébként is, Ash nem egy akkora nagy bombanő...
Sokkal inkább ízlésesebb és szebb lett volna ez a fotósorozat, hanem kipakolják Ashley melleit, egyébként is, Ash nem egy akkora nagy bombanő...
2013. április 12. 15:57
Idézet (Kazuo @ 2013.04.12. 15:44)
Hülyeség ez az egész, semmi mást nem közvetít a tinik felé, csak azt, hogy rakd ki mindenedet, hogy gyönyörűnek és szexinek nevezhessenek téged az emberek. Igazán bizalmomgerjesztő mondhatom...ez a baj, hogy beletunkolják a fejünkbe azt, hogy légy csontsovány és készíts magadról olyan képeket, amelyeken jó, ha van rajtad egy alsónemű, mert ha nem teszed meg, akkor csúnya, élettelen h*lyegyerek vagy.
Habár Ashley nagyon szép, egyet kell értenem veled.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: