Emberi fej méretű pókfajt találtak
2013. április 09. 13:28
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Fuj,de ronda ez a pók mondjuk az összes nah mindegy...
2013. április 09. 13:31
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Uramisten, de félelmetes.
Nem szeretnék ilyen élőlénnyel találkozni...
2013. április 09. 14:42
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Nem megyek arra ez eccer bisztos még a képen is csúna nem hogy élőbe!
2013. április 09. 15:18
Fúú..én félek a pókoktól
De ha ez most itt lenne a szobában elájulnék azt komolyan mondom. ÉS MÉRGEZŐ??
2013. április 09. 15:23
HorsesMyLife szerintem nincs igazad. Itt nem csak a sztárokról van szó, hanem a mindennapi életről, például rengetek olyan cikk van amiben jó tanácsokat tudnak adni, meg egyébként is.. Szerintem ez remek ötlet.
A cikkhez hozzászólva: rájöttem, hogy félek a pókoktól.
A cikkhez hozzászólva: rájöttem, hogy félek a pókoktól.
2013. április 09. 15:24
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Durva arachnofóbiám van, de túl kíváncsi voltam, muszáj volt megnéznem. Hát, majdnem elsírtam magam az undortól, megérte.
Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy olyan helyen lakom, ahol a legnagyobb ilyen dög is két ujjpercnyi, max.
Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy olyan helyen lakom, ahol a legnagyobb ilyen dög is két ujjpercnyi, max.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. április 09. 15:30
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Utálom a pókokat, ez a példány meg kifejezetten a frászt hozná rám, ha egyszer élőben látnám.
Azért bámulatos, hogy a természet miket produkál.
Nonoka13 te meg vegyél vissza magadból. Miért lenne ez ocsmány cikk? Még egy ilyen és pihenőt kapsz tőlem.
A másik: sztároldal, igaz, de egyeseknek tényleg most esik le, hogy itt életmód cikkek is vannak?
Nonoka13 te meg vegyél vissza magadból. Miért lenne ez ocsmány cikk? Még egy ilyen és pihenőt kapsz tőlem.
A másik: sztároldal, igaz, de egyeseknek tényleg most esik le, hogy itt életmód cikkek is vannak?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 09. 15:43
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Brenda @ 2013.04.09. 15:18)
ÉS MÉRGEZŐ??

Javítsatok ki, ha tévednék, de minden póknak van mérge. Azzal bénítja meg a hálóban rekedt áldozatait. Csak van amelyiknek ugyebár erősebb a mérge.
2013. április 09. 15:48
2013. április 09. 16:01
ÁÁÁ Te jó ég!! Undorító PÓK, valaki nyírja már ki nem érdekel, hogy védett az ilyenekre nincs szükség!!!
2013. április 09. 16:07
|
|
BessieJung Kook |
|
Cápa méretű kígyókról mikor lesz cikk?
Az esküszöm, még undorítóbb, mint a pók. Egyszer láttam valamilyen állatos csatornán (Animal Planet, Discovery, Nat. Geo., stb...), hogy egy bazi nagy kígyó a pasi után kap. A szája akkora, hogy egy ember feje simán beleférne. Egy hétig rémálmom volt.
Nézni ezeket egyébként csak azért szoktam, mert ha mégis face to face találkoznék egyel, tudom mit kelljen csinálni.
Vagyis hogyan lehet a legbiztonságosabban menekülni.
Az esküszöm, még undorítóbb, mint a pók. Egyszer láttam valamilyen állatos csatornán (Animal Planet, Discovery, Nat. Geo., stb...), hogy egy bazi nagy kígyó a pasi után kap. A szája akkora, hogy egy ember feje simán beleférne. Egy hétig rémálmom volt.
Nézni ezeket egyébként csak azért szoktam, mert ha mégis face to face találkoznék egyel, tudom mit kelljen csinálni.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.