Így néz ki Barbie smink nélkül
2013. április 05. 20:35
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Igazából, attól függ mennyinek vesszük Barbie-t, mert azért tizenévesként nincsenek ilyen ráncai a tinédzsereknek... Ha meg felnőttként, akkor okés, de akkor meg a fogszabályzó üt.
2013. április 05. 20:40
Kiskorom óta úgy gondolom, hogy ezek a babák taszítóak. Utáltam a bugyuta, üres tekintetüket, a természetellenes testtartásukat, a "tünci-bünci" csillogó, rózsaszín ruháikat és a szögegyenes hajukat, amit még fésülgetni sem lehetett. Undorodtam tőlük és ez máig nem változott. Szerintem a földkerekség legidiótább játékainak egyike.
1 felhasználónak tetszik:
escoripon
2013. április 05. 20:41
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Ezt a képet már láttam régebben.
2013. április 05. 20:49
Nincs ember, aki tökéletes. Mindenkinek vannak miteszerei, vagy pattanásai. Vannak olyan szerncsések, akiknek kevés van, vagy nagyon ritkán jön ki rajta. Ezeket el lehet tüntetni sminkkel, de az természetellenes.
2013. április 05. 21:07
hát ha még egy kis bajuszkát is növesztene, 20-30 múlva úgy is lesz
2013. április 05. 21:12
Jézus..Komolyan az embereknek nincs jobb dolguk,mint sem Barbie-val foglalkozni?
Ez a kép igazság szerint elég vicces,már csak egy kis bajusz kéne és teljes lenne a hatás...
Ez a kép igazság szerint elég vicces,már csak egy kis bajusz kéne és teljes lenne a hatás...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.