Hat éve él internetkávézóban a súlyos játékfüggő
2013. április 01. 17:39
Ebben az a legfelháborítóbb, hogy SENKI nem csinál vele semmit... Játékfüggő, írjunk róla cikket, mert segíteni nem lehet neki, dehogy!
2013. április 02. 12:55
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Ez nagyon durva,akkor miért nem a saját házában csinálja ezeket.Mostanában annyi ilyen számítógép függőségi esetet lehet hallani,erre nincs valami terápia?
2013. április 02. 14:11
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
hát ez elmebeteg az aki játékfüggö idővel majd belle hall a sok elhanyagolásba nem tudom hogy lehet valaki ilyen őő kára de ha valaki esetleg segitene neki akor biztos kigyogyulna ebből
2013. április 02. 14:55
Beteges!
Ha van jövedelme, hogy "támogassa" az internetkávézót, akkor miért nem otthon játszik és a tulajdonos eddig miért nem intézkedett? Én a helyében már kirendeltem volna egy elmegyógyászt.
2013. április 12. 16:27
|
|
Korean fanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.11. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 199990 offline
|
Te úr isten ez már nagyon BETEGes
2013. április 15. 17:00
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
esztike101010, amit mondasz, az okos, de sokkal hatásosabb lett volna, ha mondatokra tagolod a szöveget. Valahogy így:
Hát, ez elmebeteg... Az, aki játékfüggő, idővel majd belhal a sok elhanyagolásba. Nem tudom, hogy lehet valaki ilyen. Ő kára, de ha valaki esetleg segítene neki, akor biztos kigyógyulna ebből.
Egyébként meg nem hinném, hogy tudnának neki segíteni, mert ezt is írja a cikk: nem kommunikál senkivel, csak az online játékosokkal. De egyébként nem lenne hülyeség.
Hát, szerintem őrá joggal lehet mondani, hogy kocka.
Hát, ez elmebeteg... Az, aki játékfüggő, idővel majd belhal a sok elhanyagolásba. Nem tudom, hogy lehet valaki ilyen. Ő kára, de ha valaki esetleg segítene neki, akor biztos kigyógyulna ebből.
Egyébként meg nem hinném, hogy tudnának neki segíteni, mert ezt is írja a cikk: nem kommunikál senkivel, csak az online játékosokkal. De egyébként nem lenne hülyeség.
Hát, szerintem őrá joggal lehet mondani, hogy kocka.
2013. április 26. 14:45
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Ez már függőség. Az még egészséges, ha egy évben maximum 5-ször - de nem egymás után! - játszik, hanem mondjuk havonta vagy 2 havonta, de az, hogy 6 évet ott tölt, az már durva!
2013. augusztus 24. 12:21
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
ez már beteges...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: