Egyes interneten és szóbeszédben terjedő tévhitek szerint a margarin gyakorlatilag műanyag, és legalább olyan káros, mint a nassolnivalók. Cikkünkben a hamis mítoszokat oszlatjuk el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem kell félni a margarintól
2013. március 25. 10:19
2013. március 25. 12:10
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nem is féltem tőle
2013. március 25. 13:54
Nagyon jó cikk lett!
Amúgy én se féltem a margarintól.
2013. március 25. 14:40
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Akik nem voltak betojva tőle, azok valószínűleg nem olvasták még Schobert Norbi és mások kirohanásait a margarin ellen, miszerint az "tiszta műanyag".
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 25. 15:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Eddig sem féltem a margarintól..
2013. március 25. 15:17
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Eddig sem féltem a margarintól...de nem is érdekelnek ilyen hülyeségek, ha a gyomromban van, akkor már úgyis mindegy.
Charlotte Benning
2013. március 25. 16:07
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.25. 14:40)
Akik nem voltak betojva tőle, azok valószínűleg nem olvasták még Schobert Norbi és mások kirohanásait a margarin ellen, miszerint az "tiszta műanyag".
Norbika ízetlen, kizsigerelt, "kajának" csúfolt művackai károsabbak, mint a normális étel. Ugyanis azokban lisztpótló, tojáspótló, cukorpótló, meg mindenféle kemikália van, ami nemhogy egészséges, de inkább káros. Az isten óvjon minket az ilyen műkajáktól.
Beyla
2013. március 25. 19:18
nagyon jó cikk!!
mondjuk én eddig se féltem a margarintól xD
2013. március 25. 20:14
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Eddig sem rettegtem tőle
De érdekes cikk és nagyon jó is
2013. március 25. 20:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én a cikkben leírtakkal nem igazán értek egyet, hogy őszinte legyek, sőt az utolsó kis behúzott bekezdéseket olvasva, totál hajazott az egész egy kis Flora margarin reklámra, mert anyutól ugyanezt hallgatom. Me', hogy a Flora szívbarát, meg van benne omega 3-6 és társai, amikor megkérdeztem, hogy miért ettünk világ életünkben ilyen retek margarinokat, miközben köze sincs a vajhoz. Én speciel utálom a margarint, de mivel olcsóbb, mint a teavaj, ezért kénytelen vagyok ezt kenni a szendvicsemre, különben ehetném szárazan, úgy meg megint nem jó. Jó dumával etetik a népet: növényi olajokat tartalmaz. Na, persze.
Ha a margarinok növényi olajból állnak 90%-ukban, akkor én meg a pápa vagyok. Szerintem kamu az egész. Gyerekek, szerintetek miért nem dermed meg a hűtőben a margarin? Ugyanis a teavajat még extra nagy baltával is vághatod, azt akkor sem tudod kenni, mert kemény, amint kiveszed a hűtőből. A margarin nyomokban kőolaj származékot tartalmaznak, ezért nem dermednek kővé a hűtőben a teavajjal ellentétben. Nagyjából azon az elven működik az egész, mint a dízelolaj (gázolaj), hisz az sem dermed meg, csak kocsonyás lesz, azt hiszem, bár ebben nem vagyok biztos. A margarin igen is káros, de mivel fele annyiba kerül, mint a teavaj, az ember kénytelen megvenni, mert nincs más. A teavaj nagyon drága, de egyébként nagyon finom és sokkal egészségesebb is. Én valahogy nem értek egyet a leírtakkal, és szerintem a háromnegyede kamu, amit írnak a tartalmáról, mert tuti nem ezeket tartalmazza. Egyébként fantasztikus és érdekes cikk lett, gratulálok Courtneyy!
Jolie_77
2013. március 25. 20:43
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jó cikk lett de én nem nagyon eszem margarint?
2013. március 25. 20:55
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Pedig én féltem tőle, rettegtem attól, hogy hátha rámtámad, amikor kenem a kalácsom.
Amúgy nekem tök mindegy mit eszek, az a lényeg, hogy tudjak valamit kenni a szendvicsemre, mert utálom, ha nincs semmi a szalámi alatt.
Mamám mindig erőlteti ezt a Flora margarint, mert szívbajosoknak is jó, és én az vagyok, de amúgy nem értem, hogy rakják bele azokat az izéket, szóval jó nekem az olcsó is.
Kivéve a Teszkósat..vettünk egyszer olyat, és büdös volt.
2013. március 25. 21:19
Mi Rámát szoktunk venni, vagy Lincot, az finom. A margarin egészséges, a vaj is, meg minden más is, csak nem kell belőle kilószámra zabálni. Mértékkel semmi sem káros, mértéktelenül meg méreg.
2013. március 25. 23:57
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Érdekes egy cikk .....
2013. március 26. 07:33
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Én szeretem a margarint, eszem is sajnos, de az igazi a vaj lenne. Nem véletlen ám, hogy a margarin hűtőből kivéve is kenhető, kényelmesebb ugyan, de ezért komolyan belenyúlnak kémiailag az állagába készítésnél. Eleve a vaj csak pár hétig, a margarin meg hónapokig is eltartható. Még a penész se szereti, sosem láttam penészes margarint. Nézzünk meg egy margarint és egy vajat...a vajon maximum három alkotóelem található. A margarinon meg egy kisebb regény. A vaj nagy hátránya, hogy drágább, mint a margarin és hűtőből kivéve inkább törik, azonnal nem kenhető. Ezek a transzzsírok iránti fóbia egy humbuk, minél kevesebb összetevőből készült élelmiszer áll közel a természetes étkezéshez. Zsírra is szükség van, hisz vannak vitaminok ( D E K A) amik csak és kizárólag zsírban oldódnak, másképp nem hasznosulnak.
Beyla
2013. március 26. 07:42
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Na, megint egy pro és egy kontra. A hatás mindegyikbél ugyanaz: mossák az agyat. Tökmindegy, hogy a vaj, margarin, káros-e vagy sem. Nem ezen múlik. Az agyatokat mossák szét ezekkel az információkkal. A végén azt sem tudjátok, fiúk vagytok-e vagy lányok. Szerény véleményem szerint az ember azt eszik amit megkíván, nem ettől lesz beteg, vagy fog meghízni/lefogyni. Az nem mindegy, milyen érzelmet társítunk a tányérunkon lévő ennivalóhoz. Megehetek fél kiló margarint is, ha hálával telt szívvel fogyasztom, nem fog ártani. Az agymosást meg kerülném...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.