15 indok, amiért szingli vagy
2013. március 20. 22:02
ez komoly? XD mien válaszok már ezek XD ? senki se olyan tökéletes? XD minek a kapcsolat ha van kaja meg net? XD ezek melyik bolygón vannak?
2013. március 20. 22:19
|
|
Nezumi 128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 176414 offline
|
Szingli vagyok, mert a páncélos lovag valójában alufóliába tekert lúzer.
Forrás: http://starity.hu/magazin/36262-15-indok-amiert-szingli-vagy/#comment#ixzz2O7KN1USQ
Forrás: http://starity.hu/magazin/36262-15-indok-amiert-szingli-vagy/#comment#ixzz2O7KN1USQ
2013. március 20. 22:28
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
hmhm 14.. talán :S
2013. március 20. 23:24
Kinek kell kapcsolat ha van kaja és net xD
ezen jót nevettem, nekem is számos okom van , hogy most szingli vagyok
ezen jót nevettem, nekem is számos okom van , hogy most szingli vagyok
2013. március 21. 05:45
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
15. engem nem erdekelnek a parkapcsolatok. Minek eljek egy undoritoan romantikus kapcsolatban, amikor anelkul is jol megvagyok?
2013. március 21. 06:57
Hmm.. Semelyik sem igaz rám.. A környezetemben élő fiúk úgy érzem mindig ilyen idióták és komolytalanok maradnak. -.-
2013. március 21. 07:30
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Az elsőn szakadtam.!
2013. március 21. 08:08
Idézet
Kinek kell kapcsolat, ha van kaja és internet?
Teljesen igaz.
2013. március 21. 10:31
Rám egyik sem érvényes. Én is szingli vagyok jelenleg, de nem keresek kétségbeesve senkit csak azért, mert a barátnőimnek van párjuk. Majd jön az igazi, amikor jön.
2013. március 21. 12:11
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én nem vagyok egyedülálló, de ha az lennék, akkor nyilván azért lennék, mert nem találtam olyan pasit, aki intelligens, humoros és szeret engem olyannak, amilyen vagyok (a hibáimmal együtt is).
Szerintem az első az csak szimplán hülyeségből írta, amit írt, a második pedig: bizony vannak olyan életszituációk, amikor jobban érzi magát az ember egyedül. Persze ha sikerül találnia egy hozzá illő párt, aki ezt tolerálja, akkor nincs baj, de sokszor a másik fél nem képes megérteni, hogy néha az ember szereti, ha mindenki békén hagyja.
A csiszolatlan jelzővel egyetértek, a gyémánttal azonban nem feltétlenül.
Szerintem viszont nem létezik szerelem első látásra. Legalábbis számomra egészen biztosan nem. Csak külső alapján nem lehet szerelmesnek lenni. Azt valami másnak hívnám. Inkább rajongásnak. Mert látod az illetőt, közben viszont nem is ismered...
Idézet (wrestlingfan @ 2013.03.20. 21:09)
"Nem találok senkit, aki annyira nagyszerű lenne, mint én." Jellemző egoista gondolkodás
"Nincs türelmem egy kapcsolathoz." Mindent most és gyorsan, ez is társadalmunk hülyesége
Hát, anno az egyik tanárom azt mondta, minden kapcsolat kezdetben két csiszolatlan gyémánttal kezdődik, és az évek során a gyémántok egymáson egymáshoz csiszolódnak. Létezik szerelem első látásra, de a hosszútávú együtlét csak így tud működni, és mikor mind két fél, vagy az egyik felvesz egy nagyon hülye atitüdöt, akkor az egésznek löttek.
Kifejezetten szeretem, mikor valaki a jégkirálynőt játsza a második randin is.
"Nincs türelmem egy kapcsolathoz." Mindent most és gyorsan, ez is társadalmunk hülyesége
Hát, anno az egyik tanárom azt mondta, minden kapcsolat kezdetben két csiszolatlan gyémánttal kezdődik, és az évek során a gyémántok egymáson egymáshoz csiszolódnak. Létezik szerelem első látásra, de a hosszútávú együtlét csak így tud működni, és mikor mind két fél, vagy az egyik felvesz egy nagyon hülye atitüdöt, akkor az egésznek löttek.
Kifejezetten szeretem, mikor valaki a jégkirálynőt játsza a második randin is.
Szerintem az első az csak szimplán hülyeségből írta, amit írt, a második pedig: bizony vannak olyan életszituációk, amikor jobban érzi magát az ember egyedül. Persze ha sikerül találnia egy hozzá illő párt, aki ezt tolerálja, akkor nincs baj, de sokszor a másik fél nem képes megérteni, hogy néha az ember szereti, ha mindenki békén hagyja.
A csiszolatlan jelzővel egyetértek, a gyémánttal azonban nem feltétlenül.
Szerintem viszont nem létezik szerelem első látásra. Legalábbis számomra egészen biztosan nem. Csak külső alapján nem lehet szerelmesnek lenni. Azt valami másnak hívnám. Inkább rajongásnak. Mert látod az illetőt, közben viszont nem is ismered...
2013. március 21. 13:57
15-ös!
de tizennégy vagyok szval sztem jó is ez így.
2013. március 21. 14:15
Nekem az a bajom hogy a fiúk többsége, mind ez a páva külső, fültágító, meg ez a mostani öltözködés.. Blee
Nekem a normális kinézetű, rendes pasik jönnek be !
Bár lehet csak én vagyok ilyen selejt xD
Nekem a normális kinézetű, rendes pasik jönnek be !
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: