Meglepődnél, mennyi mindenben segít a szervezetnek a kutyasétáltatás. A cikkünkből kiderül!
A teljes cikkhez kattints ide!
Kutyasétáltatással az egészségért
2013. március 03. 18:45
2013. március 03. 19:01
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
2013. március 03. 19:18
Jó cikk lett, ez is mutatja, hogy jó dolog, ha van kutyád.
2013. március 03. 20:06
A cikk tartalma magamra vetitve teljeséggel igaz. Míg volt kutyám a gyalogsebességem elérte az 5,5 km/h-t. Ráadásul akik panelban laknak, azoknak a napirendet is kell tartani, naponta legalább 5-6 alkalomról van szó, szóval egy családban fejenként legalább legyszer, de inkább kétszer mindenki leviszi a kutyát, ami a rendelkezésre álló időt tekintve kb 1X30 perc és 1X 1-1,5 óra / fő. És természetesen a kutyának is jót tesz, mert ő is élhet szociális életet fajtrásai között, meg a feles energiáját lent éli ki.
2013. március 03. 20:21
Nagyon jó cikk lett.Én mindennap sétálok egy jó nagyot a kis szépségkirálynőmmel.*-*
2013. március 03. 20:42
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mi ma is sétáltattuk a kutyáinkat több mint 1 órán keresztül az erdőben.
2013. március 03. 20:54
Én is viszem!Időnként mással is,a környéken sok kutyatartó/sétáltató van.Amúgy nagyon jó cikk lett,gratulálok.
2013. március 03. 21:01
Nekem 2 kutyám és mindnap 3x viszem le őket.
Régen nem szerettem, de beláttam, hogy nagyon jó és nagyon sokszor meg is nyugtatott.
Meg így jobban megmarad a mostani testsúlyom és nem fogok elhízni, mivel a házunk mögött van egy nagy füves terület, amit beszoktam járni a kutyáimmal.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: