És ezzel nem is vitatkoznék, teljesen jogos ez a kijelentés, bár őszintén szólva, pénzt sohasem adnék ilyen célra, ráadásul pedig nem függ az életem ettől a Dalfesztiváltól. Mindig megnézem, mert kíváncsi vagyok a dalokra.
Viszont őszintén megmondom, hogy itt volt tbb tucat előadó, tehetséges előadó, remek dalokkal és szöveggel! Szóval éppen ezért reméltem, hogy még nem annyira botfülű az ország, hogy a mezőny legtehetségtelenebbjét engedje tovább. -.-
Engem ez zavar, mert még Gigit, vagy Kállayt is szívesebben láttam volna a színpadon, mert legalább nekik van hangjuk, és két oktávnál többet bírnak tisztán kiénekelni.
ByeAlex dalára rátérve pedig. Szerintem a szöveggel van a legkevesebb gond, ami vicces, mert szerintem ez sem egy minőségi darab, de alapvetően a dallam röhejes, a srácnak semmi hangja, azt a kétféle hangot nem tudja kiénekelni tisztán, ráadásul már az az érzésem volt, hogy vagy orrdugulása van, vagy megeszi a mikrofont!
Borzasztóan együgyű szám! Remélem a háttérénekesei nem hagyják érvényesülni, akkor még lehet esélyünk, hogy utolsó előttiként végezzük utolsó helyett!
Csak, hogy húgomat idézzem amikor meghallotta a dalt! " Uramisten, mi ez? Ki ez? Legalább helyes, mondd, hogy igen, mert akkor legalább van esélyünk!"
Hát igen, ez a véleményem, amit még hozzátennék, hogy szerintem a neve fantasztikusan passzol az énektudásához, szerintem a publikum is ezt mondaná a produkciója után! Nem jósolok hosszú karriert számára, szóval Bye Alex!

1 felhasználónak tetszik: