Klippremier: Paramore — Now
2013. február 13. 19:01
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
A klip vége nagyon tetszett! *.* Amúgy a dal se rossz. (:
2013. február 13. 19:56
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Egyet kell értenem az eddigi hozzászólásokkal, tényleg nem olyan, mint a régi dalok. DE az emberek változnak, a stílusuk is változik velük együtt, ez elkerülhetetlen. Az alternatív rock tényleg egy olyan műfaj, amit vagy szeretsz, vagy utálsz. Nálam ez a dal abszolúte ott van a top ötös Paramore listán
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. február 13. 19:58
Még mikor úgy egy hónapja hallgattam nem tetszett,de most valahogy nagyon bejön.
A klip pedig ötletes!
2013. február 13. 20:04
szeretem a Paramore-t félre értés ne essék, de ezzel a kifehérített szemöldökkel Hayley úgy néz ki, mint egy neandervölgyi //:
nekem se a klip, se a szám nem jött be. de hát van ilyen. ((:
nekem se a klip, se a szám nem jött be. de hát van ilyen. ((:
2013. február 13. 20:27
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
ez tényleg jóó lett
2013. február 13. 21:09
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Poor, poor replay button...
2013. február 14. 00:27
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ez valami embertelenül jó klip lett, rég nem láttam ilyen jó újat. A dallal nincs nagy gond, nem üt el annyira az eddigi stílustól, mint mondják. Azért eddig sem tiszta rockot nyomattak, ezen kívül nem lehet ilyen könnyen behatárolni a műfajokat, rockból sem egy fajta van, és egy banda sem csak egy stílusú zenét játszik, és vegyíteni is lehet. Eddig is messze voltak attól a műfajtól amit most sokan próbálnak belemagyarázni. Ameddig nincs drasztikus minőségi romlás, addig miért írják le a bandát, csak mert változnak, fejlődnek, és új dolgokat próbálnak ki, mint minden valamire való előadó. Ez is annyira tipikus önigazoló dolog, hogy rögtön lázadoznak, mert nekik annyira a minőség kell, és ami már egy kicsit más, az már előfutára annak, hogy szrok lesznek. Ha meg ugyanazt nyomnák éveken keresztül, akkor az lenne a baj. Még ha nem is jön be (ahogy észrevettem ez inkább előítéletes szrság mert nem egy az egyben ugyanaz a stílus) legalább büszkének kéne lenni, hogy képesek megújulni és sokoldalúak lenni. Ettől lesznek igazi zenészek. Ha minden újítást elítélt volna a jó nép, akkor nagyon nem itt tartanánk zeneileg (és ezt most nem a jelenlegi dolgokra értem, hanem mindenre ami eddig volt). Nem egy hallgathatatlan rájuk egyáltalán nem jellemző tingli-tanglit hoztak létre, innentől kezdve a JAJJŐKISTUCATOKLETTEKBEHÓDOLTAK duma csak előítélet és szűklátókörűség. Főleg egyetlen dalból előre vetíteni ezt, elég egy dimenziós gondolkodás. Mondom mindezt úgy, hogy sosem voltak a kedvenceim között és most sincsenek.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. február 14. 00:46
Bevallom, elég szkeptikusan álltam hozzá a kliphez mivel a dal enyhén szólva nem nyerte el a tetszésemet, de kellemeset csalódtam. A videó egyszerűen lesöpört a lábamról, még akkor is ha nem vagyok oda Hayley új stílusáért.
2013. február 14. 15:45
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Nem baj ha egy kicsit megváltoztak mert csak jobbak lettek :DDDDD
2013. február 14. 16:06
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Nagyon érdekes klip, és szerintem nincs gond a zenéjükkel. Időnként változtatni kell, nem értem miért nem bírják felfogni ezt az emberek... Ha nincs változás, előrelépés és haladás sem lesz. Leszámítva, hogy Hayley sminkje kicsit creepy (fehér szemöldök+szempilla) tetszik a klip. Ez a megjelenés amúgy emlékeztet Yolandi Visser-re (Die Antwoord).
2013. február 14. 20:27
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
CSODÁLATOS! ELKÉPESZTŐ! GYÖNYÖRŰ! MŰVÉSZI! AHHHH:$ imádom<33333333 Hayley, ha fiú lennék biztosan beléd lennék szerelmes:D
2013. február 14. 20:28
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Idézet (CrazyHeartx3 @ 2013.02.14. 20:27)
CSODÁLATOS! ELKÉPESZTŐ! GYÖNYÖRŰ! MŰVÉSZI! AHH:$ imádom<33 Hayley, ha fiú lennék biztosan beléd lennék szerelmes:D
ez 100%-ban igaz
2013. február 17. 17:13
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Hayley sminkje borzalmas. Szeretem a Paramoret, de ez a szám nem jön be. Hayley hangjára rá sem lehet ismerni...
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
A párnak kisfia született.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről