Én a másikra szavaznék ;DD
A nők hamarabb feladnák a szexet, mint a csokit
2013. február 09. 07:19
Azok sem tudják, hogy milyen a jó szex.
A csoki lenne az első dolog, amiről életemben lemondanék, ha szükséges lenne.
Persze jelen esetben a legtöbb komment nem helytálló, hisz a Staritys lányok többsége kiskorú és jobb esetben nincs viszonyítási alapuk, a szexet illetően.
Persze jelen esetben a legtöbb komment nem helytálló, hisz a Staritys lányok többsége kiskorú és jobb esetben nincs viszonyítási alapuk, a szexet illetően.
2013. február 09. 08:04
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Yaroslava @ 2013.02.09. 07:19)
Azok sem tudják, hogy milyen a jó szex.
Pontosan! Úgy könnyű lemondani a szexről, ha nem volt egy kellemes élményed sem.
A csoki nem csal meg és hasonló megjegyzésekhez pedig hozzátenném, hogy szexről volt szó, nem pasikról vagy párkapcsolatról.
1 felhasználónak tetszik:
Yaroslava
2013. február 09. 09:04
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Csokiiiii
2013. február 09. 10:07
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
ehhez inkább nem szólok hozzá...
:D
2013. február 09. 10:43
|
|
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline
|
Hmmm csoki *-* <3
2013. február 09. 10:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Egy hónap? Az nudli. Féllábon ki lehet bírni mindkettő nélkül simán...
Túl kicsi az időtartam. Növeljük meg egy évre... Akkor vajon mi lenne a végeredmény?
Túl kicsi az időtartam. Növeljük meg egy évre... Akkor vajon mi lenne a végeredmény?
2013. február 09. 11:24
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Azért kíváncsi lennék a tesztalanyokra is
:D Én egyikről sem mondanék le, ha kedvem van csokit eszek, ha pedig szexelni van kedvem, akkor azt teszem. Egyébként nem értem hogy hogy lehet ezt a két dolgot összehasonlítani, az égnek áll a hajam az ilyen statisztikáktól...
2013. február 09. 11:55
Idézet (Jolie_77 @ 2013.02.09. 08:04)
Pontosan! Úgy könnyű lemondani a szexről, ha nem volt egy kellemes élményed sem.
A csoki nem csal meg és hasonló megjegyzésekhez pedig hozzátenném, hogy szexről volt szó, nem pasikról vagy párkapcsolatról.
Vagy esetükben semmilyen.
2013. február 09. 14:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez szerintem is egy über nagy marhaság. Én is szeretem a csokit, sőt a kedvenc édességem, és minden nap muszáj ennem, mert akarom és, mert kell, de: egy jó szexhez nem ér fel. Sosem értettem, hogy miért mondják azt, hogy a csokoládé evés egy nőnek felér egy orgazmussal. Biztos velem van a probléma, de, ha hancúrozásra kerül a sor, akkor azt még a csokihoz sem tudnám hasonlítani. Újabb bugyuta felmérés a szigetországból, aminek szerény véleményem szerint, semmi értelme sincsen. Előbb mondok le a csokoládéról, mint egy jó szexről. Aki pedig ezt fordítva gondolja, hát igen... úgymond még nem élt át olyan szeretkezést, ami leírhatatlan.
Yaroslava
2013. február 09. 15:26
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Ki az a sok barom, aki inkább a csokit választja?! o.O
Mondjuk az sem véletlen, hogy akik itt a kommentekben a csokit választják, mind 12-13 évesek. Na majd pár év múlva, ha a másikat is kipróbáltátok, nem kell majd annyira nektek sem a csoki.
Mondjuk az sem véletlen, hogy akik itt a kommentekben a csokit választják, mind 12-13 évesek. Na majd pár év múlva, ha a másikat is kipróbáltátok, nem kell majd annyira nektek sem a csoki.
Yaroslava
2013. február 09. 15:37
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Egyszerre csoki és szex?
mondjuk én az utóbbit még nem próbáltam...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.