Sztárok nehéz gyerekkorral
2013. január 25. 08:13
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
"kedves" kis lista,de sajnálom,hogy Frances-Bean Cobain nem kapott helyet benne...azt hiszem,ha valakinek,akkor neki nehéz lehetett...a szüleinek sem volt könnyű gyerekkora,Frances-nek meg pláne nem...talán majd egy következő összeállításban gondoljatok rá is
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. január 25. 08:40
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Sajnálom hogy ehhez hasonló dolgokat kellett át élniük de az mutatja csak igazán milyen erősek hogy túl vannak rajta és vitték valamire
2013. január 25. 09:00
Nagyon jó cikk lett. Szerintem az a legbecsülendőbb ezekben a sztárokban, hogy képesek voltak talpra állni.
2013. január 25. 11:14
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Tényleg jó a cikk. Borzasztó dolgok történtek némelyikükkel, és hihetetlen, hogy volt elég erejük és kitartásuk, hogy végigvigyék azt, amit. Ja, és ilyenkor jövök rá, hogy mennyire jó életem van, szerető család és házas, nem alkoholista vagy beteg szülők, barátok, egészség, sikerek, boldogság, összetartás, iskola, nincs nélkülözés, és még sorolhatnám. Szerencsés vagyok, azt hiszem, és jobban kellene ezt értékelnem.
2013. január 25. 11:35
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Látjuk őket a Tv-ben, a vörös szőnyegen, a díjkiosztókon, teljes pompában. De így a gyerekkorukba tekintve elképesztő hogy honnan másztak fel, szinte de van aki a semmiből. Ebből látszik hogy nem szabad feladni.
2013. január 25. 12:05
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
nagyon tetszett. bár nekem sem könnyű családilag, ezek elképesztő történetek. egyet értek heyitsamimt! kicsit magamba néztem..és akik ilyen körülmények ellenére is olyan sikereket értek el, mint michael vagy madonna, le a kalappal, rájuk tényleg fel lehet nézni!
2013. január 25. 12:41
|
|
Proceexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 194200 offline
|
nem volt rossz bár szerintem nem ez az összes ''Sztár'' akinek rossz volt a gyerekora és bántoták meg verték most csak 1 példa jut eszembe és ez nem más mint Justin Bieber neki is elváltak a szülei és rosszv olt a gyerekora de ezt csak az igazi Belieber tudja hiszen a könyveiben és a filmjeiben is erről van szó
2013. január 25. 13:48
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Sajnálom őket, de legalább, a felnőttkoruk jól sikeredett, hiszen a legtöbb sikeres karrierbe kezdett. Sokakon, még a mai napon is meglátszik, s kínkeserves gyerekkor évei, és ez nem is fog változni, míg a legnagyobb örömbe bele nem kóstolhatnak. Jim-ről nem gondoltam volna, hogy ilyen szörnyű volt a gyermekkora, hiszen folyamatosan nagyon vidám, és a humora is nagyon jó.
2013. január 25. 14:02
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Nagyon sajnálom mindegyikőjüket,szörnyű lehetett nekik...De legalább a felnőtt korukra boldogok lettek (már aki).
2013. január 25. 14:30
|
|
ancsi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2 Azonosító: 186476 offline
|
2013. január 25. 14:57
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Ezek voltak az igazán szörnyű gyerekkorok, nem pedig az, hogy Szeleníta Gomez szülei elváltak.
Érdekes módon pedig ezeknek az embereknek nem minden második szavuk panaszkodás. Tényleg szörnyű életük volt. Amikor Michael részét olvastam, majdnem elbőgtem magam... te jó ég... apa az, aki ilyet csinál a saját fiával???
2013. január 25. 15:31
Egyetértek Lucky5. Valóban ezekre a sztárokra mondhatjuk azt, hogy szörnyű gyerekkoruk volt. Elképzelni sem tudom - hála istennek -, hogy miket élhetett át Charlize és Michael. Az előbbiről még nem tudtam, hogy ilyen borzalmakon ment keresztül. Egyedül Jim Carrey-ről és Macaulay-ról tudtam, hogy nem mesébe illő életük volt. Viszont le a kalappal mindannyiuk előtt, mert ők tényleg kemény munkával jutottak el oda, ahol most vannak. Tettek azért, hogy jobb legyen nekik és a családjuknak, ez pedig nagyon becsülendő.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. január 25. 15:45
|
|
LiyQvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 185632 offline
|
Ezt még olvasni is nehéz. Sajnálom őket.... Jane Fonda ááá az édesanyja elvágta a torkát!! Eminem és Macaulay Culkin
ezek se szívmerengető történetek, bár inkább mondjuk úgy: egyik se az
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.