Volt, akit vertek. Volt, aki drogozott és ivott. Volt, aki apa nélkül nőtt fel. Az alábbi hírességek csak álmodhattak a gondolatlan gyereklétről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárok nehéz gyerekkorral
2013. január 24. 16:43
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Nagyon jó cikk.
Részben ezért tartom ezerszer többre az említett sztárok nagy részét, mint a mai semmittevő tinicelebeket: a cikkben felsoroltak sok mindent kellett azért tenniük, ("túlélniük"), hogy ott tarthassanak, ahol. Míg a mai dizni lánykák meg boybandák az égvilágon semmit se csinálnak, még is alaposan túl vannak sztárolva...
Részben ezért tartom ezerszer többre az említett sztárok nagy részét, mint a mai semmittevő tinicelebeket: a cikkben felsoroltak sok mindent kellett azért tenniük, ("túlélniük"), hogy ott tarthassanak, ahol. Míg a mai dizni lánykák meg boybandák az égvilágon semmit se csinálnak, még is alaposan túl vannak sztárolva...
2013. január 24. 16:43
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Szegények
Néhány nagyon durva!
2013. január 24. 16:46
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ez a cikk fantasztikus volt ! Remek volt végig olvasni . Eminem 4ever!!
2013. január 24. 16:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Na most is annyira irígylitek őket? Szerintem itt a legtöbbjüknek sokkal könnyebb élete van,mint nekik volt.
A cikkhez hozzászólva: Lindsay Lohan,Pink,Shania Twain,Jim Carrey,Eminem,Macaulay Culkin és Michael Jackson történetét ismertem.Charlize Theron történetét most hallottam először,de nagyon durva.
A cikkhez hozzászólva: Lindsay Lohan,Pink,Shania Twain,Jim Carrey,Eminem,Macaulay Culkin és Michael Jackson történetét ismertem.Charlize Theron történetét most hallottam először,de nagyon durva.
2013. január 24. 16:50
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
El sem tudom képzelni min mehettek keresztül, egytől egyig. Miközben olvastam a cikket, végig a hideg rázott. Shania Twain, Charlize Theron és Michael Jackson élete pokol lehetett, anno Michael gyerekkoráról láttam is egy filmet, szépen megsiratott. Iszonyatosan tisztelem bennük, hogy ilyen élet mellett képesek voltak a csúcsra törni és gondtalanul mosolyogni, mintha minden tökéletes lett volna.
7 felhasználónak tetszik:
hellorl,
Sugarbabes,
Im a SlaveForBritney,
Vampiregirl1,
Black Hearth2,
bibicsibi,
Lucky5
2013. január 24. 16:51
Sajnálom őket! Örülök, hogy én jó körülmények között élek. Most már tényleg jobban fogom értékelni az életemet.
2013. január 24. 16:53
|
|
kuszkusz4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 3 Azonosító: 158286 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Elég durva, hogy miken mentek keresztül.
2013. január 24. 16:54
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
hát.... nagyon rossz lehetett nekik
2013. január 24. 16:55
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
OMFG szegények O___o
2013. január 24. 16:58
Csak az az idegesítő, hogy már megint a kis dizni sztároknál vagyunk. Én azért ezt a "semmit nem kellett tenniük" szöveget túlzásnak tartom mivel Selena gomez, Justin és Niall élete se volt valami felemelő, csak utána kéne olvasni és nem a kis "cimke" miatt valakit megszólni..
Szerintem ez egy nagyon jó cikk lett. Az a legszebb, hogy még ezek ellenére is a csúcson vannak/voltak és mennyi mindent elértek. Az ilyenek nagyon ösztönzően tudnak felém hatni, és egyszerűen a hideg ráz amikor ezeket olvasom, hogy miért vannak olyan emberek akik mindig verik a gyereket?
Hogy lehet egy olyan ember szülő? Elképesztő, hogy néhány embernek mennyi mindenen kellett átesnie a gyerekkora alatt..
Szerintem ez egy nagyon jó cikk lett. Az a legszebb, hogy még ezek ellenére is a csúcson vannak/voltak és mennyi mindent elértek. Az ilyenek nagyon ösztönzően tudnak felém hatni, és egyszerűen a hideg ráz amikor ezeket olvasom, hogy miért vannak olyan emberek akik mindig verik a gyereket?
2013. január 24. 16:59
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Borzasztó! Egyeseknek mindene megvan és mégis szerencsétlennek titulálják magukat! Ilyenkor kéne elolvasniuk ezt a cikket, hogy közel sem olyan rossz a helyzet, mint azt ők gondolják. Rettentő gyermekkoruk volt mindannyiuknak. Borzasztóan sajnálom őket. Főleg Eminemet és Pinket, Michael Jacksonról nem is beszélve!
2013. január 24. 17:00
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Sokan azt hiszik, hogy ezek csupán gyermekkori sérelmek. Sajnos ezeket soha az életben nem tudják kiheverni, és túltenni magukat rajtuk, és ez eléggé megváltoztatja a viselkedésüket. Sajna a sajtó, a média rátesz még egy lapáttal azzal, hogy folyton címlapra teszik a botrányaikat. Szörnyű...
Annyira sajnálom a felsoroltak közül pl. Jim Carreyt, aki egy zseniális színész-komikus, és mégis sokszor küzd depresszióval. Michaelről meg ne is beszéljünk. Hihetetlen, mit át kellett élnie egész gyerekkora óta.
Annyira sajnálom a felsoroltak közül pl. Jim Carreyt, aki egy zseniális színész-komikus, és mégis sokszor küzd depresszióval. Michaelről meg ne is beszéljünk. Hihetetlen, mit át kellett élnie egész gyerekkora óta.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?