Sztárok nehéz gyerekkorral
2013. január 24. 18:40
minden tiszteletem az övék amiért ilyen kitartóak voltak.sokan nem tudják h mennyire jó dolguk van.
2013. január 24. 18:44
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Fannis egyetértek.
és írj má msnree
2013. január 24. 18:54
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Charlize Theron történetéről már korábban is olvastam, de még mindig megdöbbent. Azonban én is a bíróságnak adok igazat, önvédelem volt. De persze ezután teljesen megváltozik az adott személyről felállított képünk.
Igen, valóban nagy erő kellett ahhoz, hogy túllépjenek a múltjukon, de mint olvashattuk, ez nem mindenkinek sikerült..
Igen, valóban nagy erő kellett ahhoz, hogy túllépjenek a múltjukon, de mint olvashattuk, ez nem mindenkinek sikerült..
2013. január 24. 19:00
jól lett a cikk
elég szomorú miken mentek keresztül
2013. január 24. 19:00
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
sok civilnek is nehéz volt vagy nehéz a gyerekkora, szerintem a sztároké is csak azért érdekel másokat mert az imádottjukról van szó, amúgy engem nem nagyon izgat...
2013. január 24. 19:01
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Érdekes cikk lett!
jóó
jóó
2013. január 24. 19:19
|
|
Emmoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 124730 offline
|
nagyon jó cikk lett
igen, sok civilnek is nehéz az élete, de legalább látják, hogy van kiút, és hogy ilyen háttérrel is mit lehet elérni. Ez sok embernek erőt adhat(szerintem
)
igen, sok civilnek is nehéz az élete, de legalább látják, hogy van kiút, és hogy ilyen háttérrel is mit lehet elérni. Ez sok embernek erőt adhat(szerintem
2013. január 24. 19:20
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Jó cikk - és most nem a témára gondolok, hanem szépen össze van állítva.
Egyébként sajnos sokan mennek azokon keresztül, amiken a sztárok is. Szerintem azért érdekel másokat is, mert legalább tudják, hogy nincsenek egyedül a problémával.. Szörnyű lehet ilyen körülmények között felnőni./:
Egyébként sajnos sokan mennek azokon keresztül, amiken a sztárok is. Szerintem azért érdekel másokat is, mert legalább tudják, hogy nincsenek egyedül a problémával.. Szörnyű lehet ilyen körülmények között felnőni./:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: