Sztárok nehéz gyerekkorral
2013. január 24. 17:52
|
|
DoDo97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 606 Csatolások: 35 Azonosító: 171992 offline
|
És mi lenne velük, ha nem indult volna el a karrierjük! Ma hol tartanának! Persze talán sokukat pont ez tett tönkre :/ És vajon hányan vannak a világban, akik ugyan így élnek, de nekik aztán tényleg esélyük sincs kitörni...
2013. január 24. 17:54
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Szegények! Jó lett a cikk!
2013. január 24. 17:59
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Sajnálom őket..Jobb gyerekkort érdemeltek volna
De tessék itt a bizonyíték arra,hogy nincs lehetetlen!Ilyen körülmények között nőttek fel és most mégis a csúcson vannak!
♥
2013. január 24. 17:59
valahogy nem tudom sajnálni a "drew féléket" viszont charlize, shania, mj vagy jim carrey életútja/pályája példaértékű.
2013. január 24. 18:04
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
ügyesen kijötek a mélygödörböl
2013. január 24. 18:15
Végre egy cikk, ami nem Jussy Bíberről, Szeleníta Gomezről, az 1Dről vagy a Kicsimixről szól!
Köszönöm! Nagyon jó cikk lett. Shanian meglepődtem
Ezt nem tudtam róla
Hihetetlen, milyen szörnyű sorsok vannak a világban! Én szerencsésnek érzem magam,hiszen tényleg mindenem megvolt, jó volt a gyerekkorom
Köszönöm! Nagyon jó cikk lett. Shanian meglepődtem
2013. január 24. 18:26
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Miért kell minden cikknél felhozni azt, hogy jaj de csodálatos, hogy végre nem bibörről meg a többiről van szó? Magatokat akarjátok igazolni azzal, hogy titeket csak az ilyen felsőbbrendű dolgok érdekelnek, vagy csak nem bírtok leszakadni a témáról? Ez már lassan unalmasabb, mint maguk a bibörös cikkek.
A cikkhez hozzászólva pedig azért van, hogy sokan nem tudják sajnálni annyira mondjuk Drew-t, mint Jim Carrey-t, mert az előbbi esetben már a drogozás, mint valaminek az EREDMÉNYE van leírva, az utóbbiban pedig maga a probléma. Ezzel azt akarom mondani, hogy egy 9-10 éves gyerek nem lesz ok nélkül drogfüggő. De egy 29 éves sem.
A cikkhez hozzászólva pedig azért van, hogy sokan nem tudják sajnálni annyira mondjuk Drew-t, mint Jim Carrey-t, mert az előbbi esetben már a drogozás, mint valaminek az EREDMÉNYE van leírva, az utóbbiban pedig maga a probléma. Ezzel azt akarom mondani, hogy egy 9-10 éves gyerek nem lesz ok nélkül drogfüggő. De egy 29 éves sem.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. január 24. 18:30
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szomorú,nagy erő kellet a kitöréshez
2013. január 24. 18:32
|
|
Nancy_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 193173 offline
|
először is, ez egy nagyon jó cikk, csak hiányoltam belőle Christina Aguilera-t, másodszor pedig minden elismerésem az övüké, hogy sikerült nekik ilyen szörnyű gyerekkorból kitörni, és vinni valamire az életbe.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.