Sztárok nehéz gyerekkorral
2013. január 24. 17:02
|
|
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline
|
Majdnem az összes történetet ismertem, de Charlize volt a legborzasztóbb.Madonnát,P!nket és Michaelt nagyon sajnálom.De a többieket is.Nehéz lehetett nekik.Ők felküzdötték magukat a szenvedésből, de a mai tinisztárok nagy része meg csak jókor volt jó helyen.
2013. január 24. 17:10
Hát vannak köztük elég durva esetek. De nekik jobbra fordult az életük, sokan vannak akiknek nem lesz jobb helyzetük.
2013. január 24. 17:19
Idézet (hellorl @ 2013.01.24. 17:00)
Sokan azt hiszik, hogy ezek csupán gyermekkori sérelmek. Sajnos ezeket soha az életben nem tudják kiheverni, és túltenni magukat rajtuk, és ez eléggé megváltoztatja a viselkedésüket. Sajna a sajtó, a média rátesz még egy lapáttal azzal, hogy folyton címlapra teszik a botrányaikat. Szörnyű...
Annyira sajnálom a felsoroltak közül pl. Jim Carreyt, aki egy zseniális színész-komikus, és mégis sokszor küzd depresszióval. Michaelről meg ne is beszéljünk. Hihetetlen, mit át kellett élnie egész gyerekkora óta.
Annyira sajnálom a felsoroltak közül pl. Jim Carreyt, aki egy zseniális színész-komikus, és mégis sokszor küzd depresszióval. Michaelről meg ne is beszéljünk. Hihetetlen, mit át kellett élnie egész gyerekkora óta.
Igazad van!Nagyon szép, szívszorító cikk lett!
2013. január 24. 17:21
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
A rossz gyermekkor megváltoztatja az egész életedet. A válás, a szülő korai elvesztése, vagy egy súlyosabb betegség ( pl. gerincferdülés ) mind megváltoztatja az életüket. Szerintem mindegyik sérelem egyformán durva, mert minden embernek a saját baja a legnagyobb. Nekem is. Főleg a gyereksztárok élete elcseszett. Nem mehet szórakozni a haverokkal, nem játszhat, mert már 9 évesen dolgozik. Gyakorlatilag oda a gyerekkora.
2013. január 24. 17:30
Mind borzalmas :/ Michael gyerekkoráról tudok a legtobbet.
2013. január 24. 17:30
Jesszusom,nem tudtam,hogy ilyen szar gyerekkoruk volt...:/
Nagyon jó cikk.(:
Nagyon jó cikk.(:
2013. január 24. 17:35
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Nagyon szép összeszedett cikk lett. Az olvasottak alapján lehet látni, hogy az életnek nem csak "napos" oldala van. Mindegyikük megszenvedett. De ez változtatta meg őket, ezáltal becsülték meg jobban az emberi életet. Biztosan a sok fájdalom alatt megtanulták a boldogságot is megbecsülni. Mindnyájukat nagyon sajnálom!
2013. január 24. 17:43
szomorú estek
Eminemróől gondoltam, hogy nem volt ,,felhőtlen" gyerekkora....ezért is rap- ezik (gondolom), és nagyon ronda szavakat is használ dalaiban ...tudom, majdnem minden ember csúnyán ebszél, de akkor is!
és Lindsay...:/....
Charlize Theron: elég szomorú történet!!! <3
Eminemróől gondoltam, hogy nem volt ,,felhőtlen" gyerekkora....ezért is rap- ezik (gondolom), és nagyon ronda szavakat is használ dalaiban ...tudom, majdnem minden ember csúnyán ebszél, de akkor is!
és Lindsay...:/....
Charlize Theron: elég szomorú történet!!! <3
2013. január 24. 17:46
Nagyon-nagyon jó cikk lett. Ezek közül a szörnyű történetek közül egy csomóról nem is hallottam. Nagyon sajnálom őket, és büszke vagyok rájuk, hogy a sok rossz dologból vagy éppen a semmiből, a nincstelenségből így kitudtak mászni, és sikeresek lettek.Remélem, hogy akik 'kedves' szüleik jóvoltából még ma is problémákban szenvednek, azok is a helyes útra térnek.
2013. január 24. 17:50
Úristen!!! Mind olyan szörnyű és sajnálom őket!!!!
Szegény Michael:(
Szegény Michael:(
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: