Borzalmas: öncsonkításba menekülnek Justin Bieber rajongói
2013. január 12. 21:14
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Rossz nézni, hogy még mindig vannak olyan naív rajongók, akik azt hiszik, hogy ezzel bármit is elérnek... többet, mint egy kamu "guy, I don't smoke weed, don't need for hurting yourself" tweetre Justintól. Elöbb-utóbb Justin úgyis lépni fog az ügyben, nade, hogy leszokjon a drogról, hogy ha eleve csinálja, az röhej. Anno még 3 éve is találtam egy csajt, aki az "I love JB"-t véste a kezébe. Mileynak meg tökéletesen igaza van.
2013. január 12. 22:27
amiket olvasok..hát bepisilek a röhögéstől:DDDDDDDDDDDDDDDDD
azt írja:nem az ő hibnája.hát szerintem Justinnak most lelkiismeret furdalása van..biztos Sz*rul érzi magát emiatt... XDDDDDDDDDDDDDDD istenem.xddd majd biztos depis amiatt.hogy az ŐŐŐŐ hibájából a rajongói vágdossák magukat :DDDDD
azt írja:nem az ő hibnája.hát szerintem Justinnak most lelkiismeret furdalása van..biztos Sz*rul érzi magát emiatt... XDDDDDDDDDDDDDDD istenem.xddd majd biztos depis amiatt.hogy az ŐŐŐŐ hibájából a rajongói vágdossák magukat :DDDDD
2013. január 13. 08:43
OMG!..
én a kezemet egy percig sem vagdosnám föleg nem Justin Biberért...-.-" pl.:Én is szeretem a BTR-t és ha csalodnék bennük akkorse végdosnám magam!...
2013. január 13. 10:35
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Én is szeretem őt de én nem fogok ilyet tenni soha!!! Ezek itt mind elme betegek!!!
2013. január 13. 10:36
Te jó ég! Ezzel már orvoshoz kéne fordulni. Nekem is vannak nagy kedvenceim, de akkor sem tennék értük ilyet... Azért mert ő tönkre akarja tenni az életét, az az ő dolga. Azzal, ha a rajongók vagdossák magukat nem érnek el semmit.
2013. január 13. 11:15
|
|
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline
|
Imádom A One Direction-T És Justin -T Is (Meg Family,FriendS &...)! Ezeeek A Képek PeDig Elég Durvák Most , Ment OneDirection A Viva-N ! HH.XX.HH Ilyet Tényleg Nem Szabad Csinálni Mert Ilyenkor Lehet Justin-T Is Bántaná Meg Amugy Is Ilyenkkel/Ezekkel Tönkre Akarják Tenni Magukat!?:. +Ha Igazi KépeK Mondjuk Annnak Látszanak
HH.XX.HH
2013. január 13. 11:15
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline
|
/Bogi Voltam / HH.XX.HH
2013. január 13. 11:16
|
|
|
*Vagyok* XD HH.XX.HH
2013. január 13. 13:07
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
úristen ezt ők nagyon komolynak veszik
2013. január 13. 16:22
Te jó ég! Igaza van Mileynak! (kivételesen egyet értek vele)
2013. január 13. 17:51
És a legjobb az, hogy amiért ennyi őrült "rajongó" van, azért Justint tartják hibásnak... Az ég szerelmére, hiszen nem is drogozik!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: