Várom a SummerSlamet...gyerekek, ilyen nem mostanába volt, hogy várok egy PPV-t.

De mivel mostanában nézek Raw, SD, NXT sőt még Total Divas epizódokat is, így várom.
Spoiler veszély!!
John Cena vs Daniel Bryan (HHH bíró, vagymi.): Én nagyon-nagyon akarom, hogy Bryan legyen a bajnok, mert basszus, esküszöm élvezet nézni a meccseit. Baromi jó pankrátor, és tényleg megérdemelné azt a bszott övet. Szerintem Orton megpróbálja beváltani a táskát, de ezt HHH úgysem fogja engedni.. Tipp/Vágy: Tippelni azt valahogy ebben az esetben nem tudok, de a vágy az egyértelmű, hogy
Bryan.
CM Punk vs Brock Lesnar: A hivatalos
poszteren vagy 10 percig sírtam, basszus Lesnar feje.

Szerintem durva meccs lesz, Punk beszed még egy sérülést, Lesnar rombol, Heyman ugrál és szerintem Punk azért megnyeri. Kéne, mivel már elég régóta még öv közelében sincs. Ami szr...
Punk/Punk
Aberto Del Rio vs Christian: Hiába akarom, hogy Christian nyerjen, ez szerintem nem fog megvalósulni. Viszont ugye Del Rio most rosszba van (?!) Ricardoval, szóval beavatkozhatna a meccsbe. De úgyse...
Del Rio/Christian
Kane vs Wyatt: Szerintem Wyatt nyer, de azért várom. Kane végre valami normális ellenfelet kapott.
Wyatt/Wyatt
Cody Rhodes vs Damien Sandow Tuti nem találjátok ki, kinek szurkolok.

Amúgy szr, hogy nem táskáért megy, de remélem azért Cody megnyeri. Nagyon remélem. Basszus, nem is tudom mikor nyert már utoljára PPV-n...és ráadásul jó meccse lesz. Gyerekek, ha megnyeri, én behalok.
Cody/Cody
Ziggler és Kati vs AJ és Bigi Nem tudom hogy jönnek a képbe a férfiak, de oké..

A meccs túlnyomó részén úgyis AJ és Kati lesznek a ringbe. Ez a meccs nem igazán érdekel, már kissé unom AJ és Kati viszályát...
Natalya vs Nikki Előbb még az olvastam, hogy Brie ellen lesz, mostmeg, hogy Nikki.

Egyre megy.

Amúgy nem értem a lényegét ennek a meccsnek, viszont az már pozitívum, hogy 2 (részben) díva meccs is lesz egy PPVn. Haladunk.
nemtom/Nattie
Ambrose vs RVD Nemakarok bunkó lenni, de szerintem inkább Nattie és Nikki meccsét kellett volna pre-showba rakni..

Aztsem értem, hogy miért pont ők szereplenek pre-showba, na mindegy..
Ambrose/Ambrose