Az Alkonyat lett minden idők legrosszabb filmje
2013. január 27. 15:14
|
|
vanda111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 192791 offline
|
ENNÉL NINCS JOBB FILM A VILÁGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 29. 15:13
|
|
wiwieen1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 130899 offline
|
legjobb film?!
ugyan.. egy kicsit gondolkozzatok.Alapjáraton hasznavehetetlen,nem tanít semmire sem és még csak egy alap története sincs.Nem szól az egész film semmiről.Siralmas,hogy ilyenre mondják,hogy a "legjobb film a VILÁGON."..nézhetetlen az egész film úgy ahogy van
pedig az én korosztályom - ilyen buta tinik akiknek az a fontos,hogy a filmekben milyen jó a pasi teste és milyen nagy a szerelem stb.- na szvl az én korosztályom imádja.Én undorom ettől a filmtől:) Míg ti ilyen bugyutaságokat néztek,lemaradtok a tanúlságos filmekről,mint például Pí élete,Felhőatlasz.Ezekből tanulhatnak.De ez az én véleményem:)
2013. január 31. 17:49
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Az túlzás, hogy a világ legjobb filmje lenne, az pedig tévedés, hogy semmire sem tanít.
Maga a történet jó volt, a filmek sem voltak rosszak, engem egyedül Kristen Stewart zavart bennük. Borlamas színésznőnek tartom, de ettől függetlenül nem kéne ennyire leírni a filmsorozatot. Ha pedig a film annyira borzalmas lett volna, nem hinném hogy dollármilliós bevételeket hozott volna...
Mellesleg tény, divat manapság gyűlölni a Twilightot, de ezzel nem érnek el semmit..
Maga a történet jó volt, a filmek sem voltak rosszak, engem egyedül Kristen Stewart zavart bennük. Borlamas színésznőnek tartom, de ettől függetlenül nem kéne ennyire leírni a filmsorozatot. Ha pedig a film annyira borzalmas lett volna, nem hinném hogy dollármilliós bevételeket hozott volna...
Mellesleg tény, divat manapság gyűlölni a Twilightot, de ezzel nem érnek el semmit..
2013. február 28. 22:14
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
nekem akkor is tetszett
és imádoom
2013. május 06. 18:11
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
én szereetm sőt ez az egyik kedvenc filmem úgy hogy ezzel nem értek egyet :/
2013. június 18. 20:27
|
|
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline
|
Én sem értek egyet azzal hogy ez lett az egyok legrosszab film mert ez nem igaz!
Én nagyon meglepődtem a híren.Én elsőnek a TV-ben hallottam erről.Szerintem nagyon jó film.NEm tudom mi üthetett azokba akik ilyen rosz minőségüre szavaszták a filmet!Én szeretem az Alkonyatot!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: