A Lostprophets frontemberét azzal vádolták meg, hogy megrontotta, majd képeket készített egy 13 év alatti gyermekről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pedofíliával vádolják a Lostprophets énekesét
2012. december 21. 14:38
2012. december 21. 14:46
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Ez elég durva!!!Remélem a vád alaptalan!!
2012. december 21. 14:50
A cikk egy kissé hibás, és pár dolog kimaradt: Ianen kívül két nőt - egy 20 és egy 24 évest - letartóztattak, a kiscsaj, akit állítólag zaklattak 13 éves volt. A rendőrség kérése meg eleve gázos: ugyanez volt MJ-el is - Michael Jackson -, amikor pedofíliával vádolták, és végül ki is derült, hogy ártatlan. De az embert tönkretették. Akármi lesz is a dolog végkifejlete, Ian már nem lesz az, aki volt. Egy ilyen ügy bárkit földhöz vágna
Remélem, Ian valóban ártatlan!
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2012. december 21. 15:19
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Nagyon remélem, hogy ártatlan! Olyan abszurd az egész.
2012. december 21. 15:24
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
azszép:o
pletyka nem pletyka akkor is durva.
pletyka nem pletyka akkor is durva.
2012. december 21. 15:28
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Én nagyon bírtam a enekart tavalyi bulijuk is király volt, amin voltam. A faszin viszont van valami defekt, sztem vagy homár vagy én kinézem belőle. Már elnézést, a zenekar meg igazán az első 2 lemezükkel robbantott bankot anno, azóta elég mélyrepülésben vannak.
2012. december 21. 15:36
Nem tudok sokat az ugyrol,de pl. Michael Jacksont is nem egyszer érték ilyesféle vádak amik természetesen alaptalanok voltak. Gusztustalannak tartom az eféle rágalmakat,mert ha alaptalan a vádlottat idegileg és fizikailag is teljesen kikészíthetik. Ha igaz akkor levágni neki! A pedofilokat nem tartom embereknek..
2012. december 21. 15:44
Idézet (Chelsy @ 2012.12.21. 14:50)
A cikk egy kissé hibás, és pár dolog kimaradt: Ianen kívül két nőt - egy 20 és egy 24 évest - letartóztattak, a kiscsaj, akit állítólag zaklattak 13 éves volt.
Hát, én már olvastam mindenfélét. Egyéves csecsemőről is cikkeztek, de nincs az az isten, hogy az igaz legyen..
LaDySmIth
2012. december 21. 16:33
MJudó: rajongás ide vagy oda, Michael Jackson ügyei ma már nem vádak, tények. Miért olyan nehéz elhinni, hogy léteznek ilyen dolgok is? Néha épp azzal is megeshet, akiért egyébként rajongunk, na és?
2012. december 21. 16:52
Igen, léteznek ilyen dolgok, de Michael sosem molesztált egy gyereket sem, az összes vádat EJTETTÉK! Nézz inkább utána a dolognak
Idézet (alexsmith @ 2012.12.21. 16:33)
MJudó: rajongás ide vagy oda, Michael Jackson ügyei ma már nem vádak, tények. Miért olyan nehéz elhinni, hogy léteznek ilyen dolgok is? Néha épp azzal is megeshet, akiért egyébként rajongunk, na és?
AngelFace
2012. december 21. 17:13
Valahogy nem nézem ki Ianből ezt:| Remélem alaptalan vád.. :S
2012. december 21. 17:29
Gondolom a csaj elmondta a szüleinek, vagy az anya találta ki - volt már rá példa korábban is. Tudod, az embernek pénz kell, hát kitalálja, hogy egy sztár megerőszakolta őt vagy a gyerekét, és kész a balhé. Amúgy erről sehol nem írtak, érdekes módon... mármint arról, hogyan is derült ki ez a dolog.
Idézet (ercsi2000 @ 2012.12.21. 17:25)
és ez hogy derült ki?
2012. december 21. 18:05
Idézet
Chelsy
Gondolom a csaj elmondta a szüleinek, vagy az anya találta ki - volt már rá példa korábban is. Tudod, az embernek pénz kell, hát kitalálja, hogy egy sztár megerőszakolta őt vagy a gyerekét, és kész a balhé. Amúgy erről sehol nem írtak, érdekes módon... mármint arról, hogyan is derült ki ez a dolog.
Ez így igaz,minden a pénzrol és az 5perces hírnévrol szól,undorító!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.