Angelina Jolie gyerekei miatt mond le a színészetről
2012. december 05. 23:03
Tényleg szép tőle,hogy időt akar szakítani rájuk,de ezért nem kellett volna abbahagyni a színészkedést...lenne ideje rájuk ha mondjuk nem járna annyit a kozmetikushoz,fodrászhoz és ki tudja még hova azért hogy még szebb legyen (amit a többi sztár is csinál általában)...nagyon szeretem Jolie filmjeit,és azért értékelem hogy törődni akkar a gyerekeivel,amit sok más sztár nem hajlandó megtenni,de ez nem jó megoldás...és igen szerintem is túlterhelte magát, bár ez a túlterhelte szó elég csúnya...
2012. december 05. 23:18
Selena111! A kis Selena G. csak szeretne majd úgy kinézni 37 évesen mint Angelina...a sok pacsuli meg a smink,meg ilyen-olyan hajfelvarrás, a műkörmösök serege rávetik magukat...Selena most is csak sminktől néz ki valahogy, amúgy semmi karaktere sincs...Angelina a filmezésre születet...pár év múlva Ms. Gomes annyit fog érni a filmiparban mint fing a fürdőben,mert nincs karaktere... O.K. A.Jolie sem természetesség mintapéldája, de ő a smink nélkül és minden vacak nélkül is szép.
2012. december 17. 11:35
Ez igaz? Jó én is a gyerekeimet választanám, de ne!
2013. január 03. 14:30
|
|
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline
|
Szerintem jó döntést hozott legyen csak a gyerekivel. Én nagyon szeretem a filmjeit és tisztelendő hogy feladja a karrierje minimum a nagyobb részét a gyerekeiért. Nagyon jó anya amit sajnos nem lehet minden szinészanyukáról elmondani. Igazi példakép.
2013. január 04. 18:09
|
|
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline
|
Jó döntést hozott. Ennyi gyerekre biztos vagyok benne, hogy nem lehet elég ideje. Szerintem már eleget bizonyított Angie és mivel nem vonul teljes egészében vissza, így lesz ez a legjobb a családjának, de neki is. Így gondolkozik egy felelőségteljes anya.
2013. április 13. 13:47
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Hát én is lemondanék a színészetről!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: