VV Cristofel megkomolyodik?
2012. december 04. 17:37
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
lehet én vagyok a pesszimista, de nem fog neki sikerülni
2012. december 04. 18:22
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Persze, megkomolyodik!
Talán majd ha meghal akkor! xd
Talán majd ha meghal akkor! xd
2012. december 04. 18:29
Cristofel Meg Komolyodig?....reagációm: 
Ez "Komoly"???.....
Ez "Komoly"???.....
2012. december 04. 19:26
Cristofel is csak egy felkapott "sztár" a VV-ből.Eleve nem kéne sztárnak nevezni egy ki senki ._. És ő akar megkomolyodni? Na ne vicceljen máár
2012. december 04. 19:39
Az egész cikket végigröhögtem 
Hogy akarja magát megszerettetni az emberekkel, hogyha már az elejétől fogva, mióta ismerjük, egy vadállat?
Hogy akarja magát megszerettetni az emberekkel, hogyha már az elejétől fogva, mióta ismerjük, egy vadállat?
2012. december 04. 19:50
Legyek férfi ha Ő meg komolyodik! Csak rizsa az egész..
2012. december 04. 21:02
|
|
Mariellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 190473 offline
|
„Már egy ideje munkát keresek, sok helyre beadtam a jelentkezésemet, de még csak válaszra sem méltatnak. Első körben a vendéglátásban szerettem volna elhelyezkedni, de most már azt mondom, hogy sz*rt is lapátolok a vécéből, ha kell” – mondta az egykori villalakó.
Forrás: http://starity.hu/magazin/33592-vv-cristofel-megkomolyodik/#ixzz2E7CY40FU
Úgy gondolom hogy ha valaki tényleg azt akarja,hogy komolyan vegyék akkor nem mond ilyeneket,szerintem csak félt hogy elfeledik és ezért jött ezzel a dumával.
Forrás: http://starity.hu/magazin/33592-vv-cristofel-megkomolyodik/#ixzz2E7CY40FU
Úgy gondolom hogy ha valaki tényleg azt akarja,hogy komolyan vegyék akkor nem mond ilyeneket,szerintem csak félt hogy elfeledik és ezért jött ezzel a dumával.
2012. december 04. 21:24
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Megkomolyodik? Cöhh.. melyik világban??
2012. december 04. 23:23
Istenem...mikor szabadítják már meg az országot ettől a gyökértől?
2012. december 05. 16:33
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Vannak tervei de szerintme nem lesz belőle semmi :')
2012. december 06. 12:57
HA TÉNYLEG BE IS TARTANÁ AMIT NYILATKOZOTT,AKKOR EGYÉRTELŰ HOGY NEM LENNE OTT AHOL MOST VAN.KI FOG KOMOLYAN VENNI EGY PERVERZ ALAKOT????
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: