Apja pénzéből él Zámbó Krisztián
2012. november 27. 19:25
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
hát ez meg sem érdemel ennyi pénzt!
2012. november 27. 19:27
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
most kom. mit menőzik hogy neki van ám pénze mások meg küzdenek az életért!!!
ezt gondolom:)
ezt gondolom:)
2012. november 27. 20:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
pfff...ha nem Zámbó lenne a keresztneve,be sem került volna a Faktorba,vagy már az első élő adásban kiesett volna...nagyot csalódtam benne...
2012. november 28. 12:57
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (Johinna @ 2012.11.27. 15:30)
Ez nem új, de nyilván eme fiatalember soha a büdös életbe nem fog dolgozni, élősködik, ami persze neki jó, de ahogy az emberek többsége rászorul arra, hogy kidolgozza a belét, ő csak lógatja a lábát. Ebben az a legundorítóbb, hogy a halott apjából él, és erre még büszke is, de nekem ettől sajnos hányingerem van, sajnálatos, hogy egy felnőtt férfi ennyit tud felmutatni. Akkor nekem két okom van utálni 
Ha neked ért vola el ekkora sikereket az édesapád, akkor te is büszke lennél rá, büszke lennél arra a vagyonra is, amit a megérdemelten összegyűjtött és megpróbálnád követni a karrierjében is.
Nem fog dolgozni gyári munkásként? Na és? Irigykedés és mások pénztárcájában turkálás helyett azon gondolkozzatok, hogy mit tudtok ti magatok tenni azért, hogy a ti gyerekeiteknek se legyenek anyagi problémái!
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. november 28. 16:52
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (Freeze @ 2012.11.28. 12:57)
Ha neked ért vola el ekkora sikereket az édesapád, akkor te is büszke lennél rá, büszke lennél arra a vagyonra is, amit a megérdemelten összegyűjtött és megpróbálnád követni a karrierjében is.
Nem fog dolgozni gyári munkásként? Na és? Irigykedés és mások pénztárcájában turkálás helyett azon gondolkozzatok, hogy mit tudtok ti magatok tenni azért, hogy a ti gyerekeiteknek se legyenek anyagi problémái!
Mindenki legyen a sajátjára büszke, teljesen mindegy mit végez, ha tisztességesen csinálja ez így természetes, elvégre mégiscsak az édesapjáról van szó, de azt hiszem nem írtam, hogy ezzel lenne a probléma. Apropó, ha nyilvánvalóan nem vagyok megfelelő abban, amiben az édesapám, akkor nem követem, hanem keresek valamit, amiben én vagyok a jó.
A véleményem nem fog változni, szerintem mindenkinek úgy kell élni, ahogy tud, amit saját magának tud megteremteni, nem amit a szájába rágnak 30 évesen is. És igazad van mindenkinek törekedni kell arra, hogy a legjobb körülmények között tudja nevelni a gyerekét, de ez nem egy örökös dolog és szerintem szánalmas, hogy büszke arra, hogy az ő vagyonából él, nem abból amit a két kezével összeszedett. És hogy irigy vagyok? Nem szokásom mások pénze után csorgatni a nyálam, mert olyan neveltetésben részesültem, ami azt kívánta, hogy a saját házam táján söprögessek először, de ez még nem azt jelenti, hogy egy fórumon nem oszthatom meg a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. november 28. 20:06
Egyébként ebben az a legszánalmasabb, hogy ezt így nyíltan és büszkén mondja. És, hogy szinte egyáltalán nem akar dolgozni, mert jó ez így neki, hogy a szegény APJA PÉNZÉN ÉL! Hát, ehhez többet nem igazán lehet hozzáfűzni! Sajnos, ez van, ezt kell elfogadni!! És tovább élni!
2012. november 28. 20:12
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Muszáj mindig róla cikkezni?Az apja pénze,oké és milyen büszke rá...öcsém... -.-''
2012. november 28. 22:32
HAHAHAHA. NO.
Ilyet kijelenteni, hogy az X-faktor után hívni fogják rendezvényekre? Mire ez a magabiztosság?
Ilyet kijelenteni, hogy az X-faktor után hívni fogják rendezvényekre? Mire ez a magabiztosság?
2012. november 29. 13:35
mivel nem ért semmihez ezért nem is tud dolgozni szal mivel keresne pénzt úgy mégis?
2012. november 29. 15:54
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
magától nem is bírná megszerezni a kellő pénzt ugye ?? -.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.