Angus T. Jones nélkül folytatódik a Két pasi meg egy kicsi?
2012. november 28. 15:38
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Idézet (Cinzina @ 2012.11.27. 22:28)
Nem értem, mit hablatyolt össze a végén a Bibliával meg az istenféléssel. (Eleve gáz ha valaki "istenfélő".) Tény hogy a karakterét gyakorlatilag kiírták, de akkor fogja magát és szálljon ki. Az emberek meg eldöntik, akarnak-e szennyet nézni, vagy sem (van ehelyett 5 millió másik szenny, lol).
Majdnem mindennel egyet értek,kivéve egyel...Miért gáz,ha valaki Istenfélő??Ha nem hiszel,nem hiszel.De ez mindenkinek a saját döntése.Gondolkozz már,mielőtt ilyesmit írsz!
2012. november 28. 17:17
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
szeretem a két pasi meg egy kicsit ,de nem rég értem oda ,h elment Charlie és így már nem olyan jó ,de azért még nézem a részeket amik fent vannak (akkor szoktam nézni ,ha akarok valamit nézni és nincs jobb ötletem)
2012. november 28. 18:30
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Persze! Ez olyan "hiszem ha látom" cikk...
2012. november 28. 23:15
A saját fületekkel is meghallgathatjátok, hogy ezt mondta. A YouTube-on fent van a videó.
2012. november 30. 14:43
|
skeeter007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 190688 offline
|
Nem értem mért kell őt bántani. Ő saját maga kezdte el a Bibliát tanulmányozni, majd megismerte Istent személyes tapasztalatokon keresztül is. Ma teljesen más értékek szerint akar élni.Nem tudom mit nem lehet érteni azon, hogy az ő lelkiismerete az ilyen műsorban való szereplést nem engedi tovább.
Egyébként meg egész Hollywood egy nagy lelki hanyatlásban van sajnos.
Aki készitette vele a youtube-ra felkerült interjút, ő is a filmiparban dolgozott. Nem hiába hagyta abba Forerunner a forgatókönyv irást, és lett keresztény adventista.
Angus-t pedig nagyon tisztelem, hogy kimerte mondani amit a lelke mélyén érzett a sorozattal kapcsolatban. Találtam is minap egy képet angusról, amin épp az adventista közösségben van keresztség előtt ez évi kép azt hiszem.
Egyébként meg egész Hollywood egy nagy lelki hanyatlásban van sajnos.
Aki készitette vele a youtube-ra felkerült interjút, ő is a filmiparban dolgozott. Nem hiába hagyta abba Forerunner a forgatókönyv irást, és lett keresztény adventista.
Angus-t pedig nagyon tisztelem, hogy kimerte mondani amit a lelke mélyén érzett a sorozattal kapcsolatban. Találtam is minap egy képet angusról, amin épp az adventista közösségben van keresztség előtt ez évi kép azt hiszem.
2012. december 14. 08:49
charli-et kirúgták na most még jake-et is ki akarják dobni?szerintem ez a sorozat így már nem is lessz jó a jószereplőker mindig kirúgják ez a sorozat teljesen csődbe fog menni ezt előre megmondom már eleve az nem tetszett benne hogy aeston kutchert berakták charlie helyett
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: