Selena Gomez: „Ha Texasban maradok, már biztos anya lennék”
2012. november 03. 23:07
|
|
MissHutchersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 184798 offline
|
Szegény kicsi Selenácska, állítsunk neki oltárt, amiért a nehéz gyerekkora ellenére is ilyen erős maradt. Meg a jó büdös...
Nem kicsit van felfújva a dolog. Az én gyerekkorom sokkal rosszabb volt ennél, és még az enyémhez képest is van sokkal rosszabb. Nem egy olyan embert ismerek, aki az egyik, esetleg mindkét szülőjét elvesztette, az apja nagy ívben tojik rá, sorolhatnám. És akkor ez csak a szülőkre vonatkozik, van akinek a napi betevője sincs meg, ne adj isten az utcán él.
Selenáról /nem csak ez miatt/ azt tartom, hogy egy buta, elkényeztetett libácska, aki nem lát túl azon a rózsaszín ködön, ahová évek óta becsücsültették.
Nem kicsit van felfújva a dolog. Az én gyerekkorom sokkal rosszabb volt ennél, és még az enyémhez képest is van sokkal rosszabb. Nem egy olyan embert ismerek, aki az egyik, esetleg mindkét szülőjét elvesztette, az apja nagy ívben tojik rá, sorolhatnám. És akkor ez csak a szülőkre vonatkozik, van akinek a napi betevője sincs meg, ne adj isten az utcán él.
Selenáról /nem csak ez miatt/ azt tartom, hogy egy buta, elkényeztetett libácska, aki nem lát túl azon a rózsaszín ködön, ahová évek óta becsücsültették.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. november 03. 23:13
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
hát..furi lenne...de már nem tud visszamenni az időbe..sajnálom Selena..
Már sztár vagy !
2012. november 03. 23:56
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Megértem Sel-t. :S Nem lehetett könnyű. Ha nem lett volna híres, akkor még mindig szegénységben élnének az anyukájával. 
Ehhez a 2 gyerekhez pedig apuka is kellene, vagy férj, vagy valami.
De nem hiszem, hogyha Texas-ban maradt volna, akkor ilyen fiatalon megtalálta volna az igazit. :S
Ehhez a 2 gyerekhez pedig apuka is kellene, vagy férj, vagy valami.
2012. november 03. 23:58
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Én nem is értem Selenát! Ő már szerintem családra vágyna, és gyerekre.. nem véletlenül mondta ezt s,e hogy ha Texasban maradna, akkor már mind ez meg lenne neki. Viszont, ha erre vágyik mit keres még mindig Bieber uraság mellett?? Ő biztos, hogy nem vágyik még se családra, se gyerekre....
2012. november 04. 06:54
Örülök neki, hogy híres lett. Pontosabban, ha tényleg anya lenne, akkor a gyerekek miatt örülnék neki. nem való anyának. Szegény gyerekek, még jó, hogy eljött.
2012. november 04. 07:47
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
ehez nem tudok mit hozzáfűzni az előttem szolokkal tudok csak egyet érteni
2012. november 04. 08:21
emberek! ennyi erővel rihanna is egy elkémyeztetett p*csa mert neki is nehéz volt a gyerekkora (jo jo neki nehezebb ) de akkoris VÁLASZOLT EGY KÉRDÉSRE.ettől még nem beképzelt
2012. november 04. 08:47
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Elhiszem,hogy nehéz gyerekkora volt,de azért annyira ne sajnáltassa magát mert szerintem vannak olyanok akik sokkal rosszabb helyzetben vannak
2012. november 04. 09:16
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
megértem Sell-t biztos nem lehet könnyü
2012. november 04. 09:18
Tudom hogy rossz gyerekkora volt, de az nem gondoltam volna hogy ha Texasban marad már lennének gyerekei!
2012. november 04. 09:22
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
ducsaianna nem sajnáltatja magát! Kérdeztek tőle valamit ő meg csak válaszolt ennyi.
2012. november 04. 09:27
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
tudom hogy nehéz gyerekkora volt
de annyira jó hogy híres lett!
2012. november 04. 09:37
|
|
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline
|
örülök h sztár lett, és nem lett tinimami, elég nagy felelősség tizenévesen szülni..... amúgy meg egyetértek itt azokkal akik azt írták h csak válaszolt a kérdésekre!! ez nem önsajnálat, csak egy nyamvadt interjú, néha gondolkozni is kéne...-.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.