Demi Lovato botrányt okozott az amerikai himnusszal
2012. október 30. 12:49
Egyetértek HarrySLove!
Szerintem is borzalmas volt!Hogy jutott idáig ez a csaj?!
Szerintem is borzalmas volt!Hogy jutott idáig ez a csaj?!
2012. október 30. 13:10
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Először azt írtam, hogy így én is eltudtam volna énekelni. Hát az inkább vissza is vonom, mert rájöttem, hogy az lehetetlen.
Bár nem szeretem Demit, igenis elismerem, hogy van hangja. És igen, ahogy ezt énekelte nem tetszett, de ez van. Nem tetszhet mindenkinek minden.
2012. október 30. 13:38
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Deminek csodálatos hangja van, ez nem vitás... Igaz, hogy a himnuszt kicsit túlcifrázta, de még mindig jobb, mint Király Lindácska esete a magyar himnusszal, mikor elfelejtette a szöveget...
2012. október 30. 14:12
nem igazán nyűgözött most le(, egy kicsit hamis volt....)
2012. október 30. 14:25
|
|
PTR.95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 141926 offline
|
Azért okozott botrányt, mert kicsit díszített? Nem tudom ti mit hallgattatok, de tuti, hogy nem ezt. A felvétel amúgy is szar, de ez volt eddig a legjobb himnusz éneklése! Még hogy nem jutott volna tovább.... Ezzel bebizonyította, hogy a legnagyobbak közé tartozik. Féltékenységből nem kell köcsögnek lenni.
Biztos sokat értetek az énekléshez, ha ilyen okos dolgokat tudtok írni!
2012. október 30. 14:45
|
|
Laura001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 579 Csatolások: 0 Azonosító: 176025 offline
|
Hamis volt, de azért ő legalább mgpróbálta.És én szerintem nem is volt annyira borzasztó!
ha ezért a vélemyényért kiutáltok nekem mindegy de ez csak az én véleményem....
ha ezért a vélemyényért kiutáltok nekem mindegy de ez csak az én véleményem....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: