VV Éva megtépte VV Anikót közös fellépésük után
2012. október 17. 15:55
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Az Évát felismerik,Anikót nem...
Ez még nem unja az életét?Mert én már igen.
1 felhasználónak tetszik:
kozi
2012. október 17. 18:11
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Azért én örülök hogy megtépte Anikót 
Hát elég viccesek
Hát elég viccesek
2012. október 17. 18:36
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Na hát ez az Éva már tényleg teljesen abnormális!!!
Nem értem, Anikó hogy tűri ezt a szégyentelent, ha az ő helyébe lettem volna, most a börtönbe téphetné a cellatársait.
Nem értem, Anikó hogy tűri ezt a szégyentelent, ha az ő helyébe lettem volna, most a börtönbe téphetné a cellatársait.
kozi
2012. október 17. 18:39
Ez rosszabb mint Lady Gaga xd.
de amúgy most elképzeltem ahogy mondta a riporterne kissé szakadási roham de se baj, és neki tessék félre érteli Lady gagásat mert úgy mondva én is szeretem. ><'
de amúgy most elképzeltem ahogy mondta a riporterne kissé szakadási roham de se baj, és neki tessék félre érteli Lady gagásat mert úgy mondva én is szeretem. ><'
2012. október 17. 18:50
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Mindenesetre VV Éva már csomagol és költözik!
Azért akart Anikóból több pénzt "kiverni", szó szerint, mert albérleti díjat se fizetett és a szomszédai kirúgták a lakóházból.
Megunták a balhéit a lakótársak...
Azért akart Anikóból több pénzt "kiverni", szó szerint, mert albérleti díjat se fizetett és a szomszédai kirúgták a lakóházból.
Megunták a balhéit a lakótársak...
kozi
2012. október 17. 19:53
Ó Istenem
Először is, számomra az a legszomorúbb az egészben hogy ők ketten a semmiért százhúszezret kapnak , más emberek meg 1 hónap alatt nem keresnek ennyit rendes munkával. Évának meg nyilvánvalóan gondjai vannak önkontroll terén,ha annyira pénz kell neki keressen magának egy normális munkát. Szégyen ez az egész történet..
Először is, számomra az a legszomorúbb az egészben hogy ők ketten a semmiért százhúszezret kapnak , más emberek meg 1 hónap alatt nem keresnek ennyit rendes munkával. Évának meg nyilvánvalóan gondjai vannak önkontroll terén,ha annyira pénz kell neki keressen magának egy normális munkát. Szégyen ez az egész történet..
2012. október 18. 14:47
És most komolyan ezeknek az elmebeteg idiótáknak van sztáradatlapjuk,és még cikket is írnak róluk?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.