VV Fecó Angliába költözik
2012. október 09. 17:00
Jó vicc. És angolul is kitűnően beszél gondolom, nem beszélve a kis családjáról..
Na az meg a másik, hogy rögtön a segélyen jár az esze :"D
2012. október 09. 17:03
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Segélyt? Minek az neki -___-" Nem hiányzik Angliában de itt sincs szükség rá -.-
2012. október 09. 17:26
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Szerintem mások örülnének annak a 70.000 forintnak is, még ha nem is elég mindenre, az is valami pénz, ez meg elégedetlenkedik, és él a segélyekből, amik nagyobbak Angiliában... Pff... Az egykori villalakók mind azt hiszik, hogy mostantól minden jobb lesz nekik, mert celebek... -.-
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. október 09. 17:50
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
..abban a reményben, hogy ott több segélyt kap majd.
Azt a büdös mindenit!!
Dolgozni kéne apukám rendes munkahelyen és nem mások adójából megélni!!
Azt a büdös mindenit!!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. október 09. 18:06
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Ott is maradhatna...
2012. október 09. 20:55
Nos,engem egyáltalán nem érdekel hogy mi van vele!
2012. október 09. 21:36
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
vv-sek költöznek..?
2012. október 09. 22:09
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Nem meglepő dolog. Mostanában elég sok dolog szól a vv5-ös szereplőkről. Én ezen már nem akadok fenn,ennél én többet tudok róla bár nem tudom valójában mit is akar itt kint. Az biztos h nem leány álom hisz mi is ide költöztünk. Az viszont egy más dolog h valaki a munkából akar megélni vagy a segélyből. Mellesleg nem fog nagyon sokat kapni!
2012. október 09. 23:39
Na hála az istennek! Egy hiperpigmentáltal kevesebb! .....hamarabb is mehettett volna.
2012. október 10. 08:19
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
ÓÓÓ menjééél! Mit keresel még itt? OMG a roma panaszkodik a színvonalra mikor a többségük a becsületes munkára se képes. (ez nem rasszizmus mivel nem vagyok rasszista, de sajnos ezek szimpla tények) én csak röhögni tudok. Am vicc, h nincs tisztában vele, h felszolgálni itthon 70 000-ért lehet és fel van rajta háborodva. Hol élt ez eddig? A legszomorúbb az az, h felhozta a segélyeket, h jobbak Angliában... Azaz nem fogja zavarni, h ha nem kap munkát, jó lesz neki a segély... Nem is a munkába gondolkodik elsősorban hanem a segélyekbe... Nevetséges... Mind1 egy élősködővel kevesebb.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.