Antal Tímea
2012. október 08. 17:00
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szerintem nagyon tehetséges lány, nekem az egyik kedvencem! Remélem, nem fog egyhamar kiesni.
2012. október 08. 17:37
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nos igen, ő a másik lány (Kvaka Andi mellett), aki tényleg megérdemelné a győzelmet. Remélem, ő is sokszor kápráztat még el bennünket, és nem értem, miért mondják rá, hogy nem szerethető figura. Pedig szerintem nagyon is!
1 felhasználónak tetszik:
Alizgirl98
2012. október 08. 17:57
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
szerintem kedves. a ozgása, a hangja nagyon tetszik
2012. október 12. 18:14
Antal Tímea a kedvencem az idei mezőnyből. Remélem, ő nyeri meg az X-faktort. Fantasztikus hangja van.
2012. november 01. 12:01
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én a táborban figyeltem fel rá,amikor azt a Celine Dion-dalt énekelt.Olyat énekelt,hogy csak néztem.Ő az egyik legnagyobb favoritom az idei mezőnyben.A lányok közül egyértelműen ő a legjobb.És ahogy figyelem,már egyre felszabadultabb is.
2012. december 08. 21:04
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát nekem eddig olyan "elmegy" és "nem izgat" kategória volt a csaj, de most ...
hát leesett az állam.
2012. december 08. 21:05
Neki szurkolok, ő a legjobb, neki kell nyernie!! Hajrá Timi!!
2014. június 30. 18:58
Én bírom őt, szerény és nagyon szép nő. Az X-faktorban ő volt az egyik kedvencem és sajnáltam hogy nem ő nyerte meg, megérdemelte volna.
Szimpatikus és igen is tehetséges, amikor ő énekelt, tökre átlehetett érezni a dalt, és szépen szólt. Jó volt a technikája, és a megjelenése is csinos.
Én imádom Timit, de sajnálom hogy nem hallunk semmit róla már rég, hogy hogyan alakul karrierje ..
Szimpatikus és igen is tehetséges, amikor ő énekelt, tökre átlehetett érezni a dalt, és szépen szólt. Jó volt a technikája, és a megjelenése is csinos.
Én imádom Timit, de sajnálom hogy nem hallunk semmit róla már rég, hogy hogyan alakul karrierje ..
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Lehet köztük valami?
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?