Kialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye
2012. október 09. 18:05
|
|
SpongeBob789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150934 offline
|
Jáger Kingának is ott lett volna a helye a legjobb 12-ben!
((
2012. október 09. 18:23
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Én igazából egyáltslán nem örülök Lass Beának, Csobot Adélnak és Fehér Zoltánnak sem. :S
De már a kedvenceim is megvannak!
Lányok: Antal Tímea, Fiúk: Szabó Dávid, 28 év felettiek: Zámbó Krisztián, Csapatok: Like.
Sok sikert! <3
De már a kedvenceim is megvannak!
Lányok: Antal Tímea, Fiúk: Szabó Dávid, 28 év felettiek: Zámbó Krisztián, Csapatok: Like.
2012. október 09. 19:28
Szerintem Antal Tímea, Kvaka Andrea, és Zámbó Krisztián esélyesek.
Hajrá lányok!
Hajrá lányok!
2012. október 09. 19:36
Nekem kedvencem Antal Tímea,Kvaka Andrea és Szabó Dávid
Habár a fiúknál szerintem másnak kellett volna tovább jutnia...
2012. október 09. 21:04
Adél teljesen feleslegesen jutott tovább mert szerintem az első adások után kiejtik :"DD
2012. október 13. 15:48
hajrá mindenki
bárcsak én is eljuthatnék idáig. ezentúl nagy rajongója leszek a legnagyobb rajongójuk
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: