Starity

Kialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 08. 17:36 #61
- törölt felhasználó -    
Van egy pár aki nem jön be nekem de azért a kedvenceim miatt már várom az élő adást smileeee.gif
2012. október 08. 17:37 #62
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok megelégedve az összes bejutottal, de ez van. Ettől még nem változik semmi. Vannak olyanok, akiknek örülök, mint Petráék. Én Gubik Petrát nagyon szeretem, több színdarabban is láttam már játszani. Ezen kívül még Oláh Gergőre nagyon kíváncsi vagyok. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. október 08. 17:42 #63
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Nem meglepő, hogy idén is beengedtek olyanokat az élő show-ba akiknek nincs ott helyük. És a tehetségeseket pedig nem juttatják be... nem is fogom nézni..
2012. október 08. 17:46 #64
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Hát, nagyon sajnálom,hogy Malek nem vitte tovább Jáger Kingát. Ő teljes mértékben megérdemelte volna.Annak nagyon örülök,hogy Zámbó Krisztiánt láthatom az elő schowba,mert nagyon tehetséges.Azt viszont nem tudom elfogadni,hogy Csobot Adél tovább jutott.Nem mondom azt,hogy nem tehetséges ,de valahogy nagyon irritál a csaj. Szerintem voltak nála sokkal tehetségesebbek is.Nagyon örülök,hogy a Like tovább jutott. Végre egy nagyon jó csapat.De azzal nem értek egyet,hogy a PJZ-t viszi az elő schowba.Annyira nem bírom Őket.Szerintem hamar kiesnek...
2012. október 08. 17:47 #65
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
szerintem az idei a legszarabb mezőny.
2012. október 08. 17:52 #66
Lisa2000
Lisa2000
visszatérő vendég

Státusz♡ stressed, depressed but boyband obsessed ♡
Hozzászólás: 222
Csatolások: 1
Azonosító: 175495
Én Adélnak szurkolok! Szerintem nagyon tehetséges lány,de kell neki egy év. Tehetséges lány és érti amit csinál és szeretem nézni ahogy kimegy a színpadra és önmagát adja. Nagyon szinpatikus lány. Na meg persze Oláh Gergőnek is szuroklok. Minden kategóriában meg van a kedvencem. Nagy kedvencem még a Like. Fiúkból a kedvencem Zámbó Krisztián. Mondjon bárki bármit a hanját az apjától örölte. Ebben az évben rengeteg sok tehetség van. heart.gif
2012. október 08. 18:12 #67
reilaa
reilaa
visszatérő vendég

Státuszbitches love cake!
Hozzászólás: 262
Csatolások: 0
Azonosító: 178225
Elég gyengécskére sikerült,az idei mezőny smileeee.gif Kvaka Andin és Krisztiánon kivűl tré mindenki.
2012. október 08. 18:15 #68
- törölt felhasználó -    
Örülök, hogy Adél, Kvaka Andrea, Oláh Gergő és Szabó Dávid ott vannak a legjobbak között. A 28 év felettieknél szívesen láttam volna Kiss Ernő Zsoltot, az egyik favoritom volt a válogatók óta. Fehér Zoltán és Lass Bea engem irritálnak, Zámbó Krisztián az én véleményem szerint nem akkora zseni, mint amilyennek sokan mondják, valahogy nem tetszik a hangja. PJZ nekem is fura, szívesebben láttam volna helyette a Wonderfool-t a 12-ben. De sajna ezt nem én döntöm el. Malek csapata a legerősebb szerintem.
2012. október 08. 18:34 #69
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Szerintem borzalmas választások születtek omg.gif Ha akartak, se tudtak volna tehetségtelenebb embereket kiválogatni x"D Ez végképp akkor fogalmazódott meg bennem, amikor Feró továbbengedte a P.J.Z.-t omg.gif
Adélkától meg egyszerűen a víz ver, én nem értem mit lehet azon a lányon szeretni: ritka egy idegesítő ember.

Ahogy ezt a mezőnyt elnézem, a Like-ot, a Spirit-et, Kvaka Andit és talán még Fehér Zolit fogom szeretni, de a többi tiszta kuka biggrin.gif
2012. október 08. 18:44 #70
Niky_Love Taylor L.
Niky_Love Taylor L.
Mrs. Dolan™ ✔

Státusz2015.06.10.~Best Day of my Life.
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 45
Azonosító: 170939
Stone-nak,Krisztiánnak örülök de csalódott vagyok hogy Kiss Ernő Zsolt kiesett...sad.gif A lányok kiválasztásánál szerintem borzalmas döntés született...:/
2012. október 08. 18:54 #71
- törölt felhasználó -    
A fiúk közül sajna kiesett a kedvencem sad.gif
2012. október 08. 19:07 #72
- törölt felhasználó -    
Nekem csak Oláh Gergő, meg Antal Tímea tetszik (aki szerintem nagyon hasonlít Claire Dane-re biggrin.gif )
de mindegy, mert nem hiszem hogy nézni fogom rohog.gif
2012. október 08. 19:10 #73
- törölt felhasználó -    
Hát,nem a legjobb mezőny.
2012. október 08. 19:10 #74
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
hát van amivel nem értek egyet de nyilván nem arra megy hogy ki tud jobban énekelni hanem hogy kit tudnak eladni...
2012. október 08. 19:11 #75
noramadafaka
noramadafaka
visszatérő vendég

Státusz"3 words, 8 letters...say it and I'm yours!"
Hozzászólás: 496
Csatolások: 11
Azonosító: 185373
Adél, Lass bea <33 ! Spiritet biggrin.gif
2012. október 08. 19:23 #76
- törölt felhasználó -    
Szerintem Antal Tímea a legjobb!
2012. október 08. 19:24 #77
suzy1212
suzy1212

StátuszYou are my angel, Cas.
Hozzászólás: 545
Azonosító: 178338
én Kvaka Andreának szurkolok biggrin.gif azt nem tudom felfogni h az a Csobot Adél meg a Lass Bea mit keres ott -.-" (bocs rajongók) én utálom mindkettőt
2012. október 08. 19:26 #78
- törölt felhasználó -    
Először is egyetértek kikiih-vel.
Másodszor Malek Miklós, Geszti Péter és Nagy Feró is a lehető legrosszabbul döntött. Egyszerűen sértő, hogy egy olyan éneklésben tehetségtelen lány, mint Adél továbjutott az élő showba. Felfoghatatlan számomra, hogy Danics Dóra kiesett és Adél meg továbbjutott. Dórának nagyon jó hangja van, Adél meg NEM TUD jól énekelni. Elnézést azoktól akik szeretik. Tehetséges lány lenne, ha színésznőnek ment volna. Őszintén remélem, hogy kiesik jó hamar. Antal Tímea a mezőny leggjobbja véleménymem szerint. Kvaka Andi nem teszik, de megbékélek vele.Geszti Péter élete legnagyobb hibáját követte el azzal, hogy nem vitte tovább Csabát. Az Dávid nem tud, vagy legalábbis alig tud énekelni. Attól, hogy jól néz ki, még nem biztos hogy jól is énekel. Egyetlen jó döntése volt, és az Oláh Gergő. Feró nagyt hibázott a Spirittel. Jobb lett volna, ha a Wonderfool-t viszi. Abban a csapatban volt egy olyan tehetséges srác, hogy az nem igaz. Aki jól döntött az Keresztes Ildikó volt. Ő volt az aki tényleg csak a legjobbakat engedte tovább.
Ez csak egy vélemény volt, sajnos nem változtatja meg a mezőny résztvevőit. sad.gif
Hajrá Antal Tímea:)
2012. október 08. 19:33 #79
- törölt felhasználó -    
Kiss Ernő Zsoltot annyira sajnáltam, én nagyon szerettem már az első válogató óta, olyan szimpatikus volt. sad.gif Zámbó Krisztiánnal nem értek egyet, jó, lehet, hogy jó, meg az az apja, aki, de amit a táborban csinált az szörnyű volt. Különben meg, ha eddig nem sikerült elérnie semmit, pedig megvolt rá a pénze, a neve, a hangja, akkor most mért sikerülne? Adél meg... Igen, érdekes karakter, de azért... Jajaj.
De Szabó Dávidnak örülök, ő a kedvenc. biggrin.gif
2012. október 08. 19:43 #80
- törölt felhasználó -    
Már nagyon várom az élő adásokat! A mentorok szerintem jól döntöttek, habár volt akivel nem értettem egyet!
---
A csapatok: Pontosan ez a 3 bandát tartottam a legjobbnak!
A lányok: Antal Tímea helyet Pál Lorettát vagy Jáger Kingát vittem volna. Adéllel és Andival egyetértek.
A fiúk: Szabó Dávid helyett a Szilárdot vittem volna.
A 28 év felettiek: Lass Beát és Zámbó Krisztiánt nem vittem volna el. Kovács Erikát és Horváth Józsefet vagy Kiss Ernő Zsoltot vittem volna. Stone azonban nagyon szimpi!
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok