Kialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye
2012. október 08. 17:36
Van egy pár aki nem jön be nekem de azért a kedvenceim miatt már várom az élő adást
2012. október 08. 17:37
Nem vagyok megelégedve az összes bejutottal, de ez van. Ettől még nem változik semmi. Vannak olyanok, akiknek örülök, mint Petráék. Én Gubik Petrát nagyon szeretem, több színdarabban is láttam már játszani. Ezen kívül még Oláh Gergőre nagyon kíváncsi vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. október 08. 17:42
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Nem meglepő, hogy idén is beengedtek olyanokat az élő show-ba akiknek nincs ott helyük. És a tehetségeseket pedig nem juttatják be... nem is fogom nézni..
2012. október 08. 17:46
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, nagyon sajnálom,hogy Malek nem vitte tovább Jáger Kingát. Ő teljes mértékben megérdemelte volna.Annak nagyon örülök,hogy Zámbó Krisztiánt láthatom az elő schowba,mert nagyon tehetséges.Azt viszont nem tudom elfogadni,hogy Csobot Adél tovább jutott.Nem mondom azt,hogy nem tehetséges ,de valahogy nagyon irritál a csaj. Szerintem voltak nála sokkal tehetségesebbek is.Nagyon örülök,hogy a Like tovább jutott. Végre egy nagyon jó csapat.De azzal nem értek egyet,hogy a PJZ-t viszi az elő schowba.Annyira nem bírom Őket.Szerintem hamar kiesnek...
2012. október 08. 17:52
|
|
Lisa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 175495 offline
|
Én Adélnak szurkolok! Szerintem nagyon tehetséges lány,de kell neki egy év. Tehetséges lány és érti amit csinál és szeretem nézni ahogy kimegy a színpadra és önmagát adja. Nagyon szinpatikus lány. Na meg persze Oláh Gergőnek is szuroklok. Minden kategóriában meg van a kedvencem. Nagy kedvencem még a Like. Fiúkból a kedvencem Zámbó Krisztián. Mondjon bárki bármit a hanját az apjától örölte. Ebben az évben rengeteg sok tehetség van.
2012. október 08. 18:15
Örülök, hogy Adél, Kvaka Andrea, Oláh Gergő és Szabó Dávid ott vannak a legjobbak között. A 28 év felettieknél szívesen láttam volna Kiss Ernő Zsoltot, az egyik favoritom volt a válogatók óta. Fehér Zoltán és Lass Bea engem irritálnak, Zámbó Krisztián az én véleményem szerint nem akkora zseni, mint amilyennek sokan mondják, valahogy nem tetszik a hangja. PJZ nekem is fura, szívesebben láttam volna helyette a Wonderfool-t a 12-ben. De sajna ezt nem én döntöm el. Malek csapata a legerősebb szerintem.
2012. október 08. 18:34
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Szerintem borzalmas választások születtek
Ha akartak, se tudtak volna tehetségtelenebb embereket kiválogatni x"D Ez végképp akkor fogalmazódott meg bennem, amikor Feró továbbengedte a P.J.Z.-t
Adélkától meg egyszerűen a víz ver, én nem értem mit lehet azon a lányon szeretni: ritka egy idegesítő ember.
Ahogy ezt a mezőnyt elnézem, a Like-ot, a Spirit-et, Kvaka Andit és talán még Fehér Zolit fogom szeretni, de a többi tiszta kuka
Adélkától meg egyszerűen a víz ver, én nem értem mit lehet azon a lányon szeretni: ritka egy idegesítő ember.
Ahogy ezt a mezőnyt elnézem, a Like-ot, a Spirit-et, Kvaka Andit és talán még Fehér Zolit fogom szeretni, de a többi tiszta kuka
2012. október 08. 18:44
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Stone-nak,Krisztiánnak örülök de csalódott vagyok hogy Kiss Ernő Zsolt kiesett...
A lányok kiválasztásánál szerintem borzalmas döntés született...:/
2012. október 08. 19:07
Nekem csak Oláh Gergő, meg Antal Tímea tetszik (aki szerintem nagyon hasonlít Claire Dane-re
)
de mindegy, mert nem hiszem hogy nézni fogom
de mindegy, mert nem hiszem hogy nézni fogom
2012. október 08. 19:11
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Adél, Lass bea <33 ! Spiritet
2012. október 08. 19:26
Először is egyetértek kikiih-vel.
Másodszor Malek Miklós, Geszti Péter és Nagy Feró is a lehető legrosszabbul döntött. Egyszerűen sértő, hogy egy olyan éneklésben tehetségtelen lány, mint Adél továbjutott az élő showba. Felfoghatatlan számomra, hogy Danics Dóra kiesett és Adél meg továbbjutott. Dórának nagyon jó hangja van, Adél meg NEM TUD jól énekelni. Elnézést azoktól akik szeretik. Tehetséges lány lenne, ha színésznőnek ment volna. Őszintén remélem, hogy kiesik jó hamar. Antal Tímea a mezőny leggjobbja véleménymem szerint. Kvaka Andi nem teszik, de megbékélek vele.Geszti Péter élete legnagyobb hibáját követte el azzal, hogy nem vitte tovább Csabát. Az Dávid nem tud, vagy legalábbis alig tud énekelni. Attól, hogy jól néz ki, még nem biztos hogy jól is énekel. Egyetlen jó döntése volt, és az Oláh Gergő. Feró nagyt hibázott a Spirittel. Jobb lett volna, ha a Wonderfool-t viszi. Abban a csapatban volt egy olyan tehetséges srác, hogy az nem igaz. Aki jól döntött az Keresztes Ildikó volt. Ő volt az aki tényleg csak a legjobbakat engedte tovább.
Ez csak egy vélemény volt, sajnos nem változtatja meg a mezőny résztvevőit.
Hajrá Antal Tímea:)
Másodszor Malek Miklós, Geszti Péter és Nagy Feró is a lehető legrosszabbul döntött. Egyszerűen sértő, hogy egy olyan éneklésben tehetségtelen lány, mint Adél továbjutott az élő showba. Felfoghatatlan számomra, hogy Danics Dóra kiesett és Adél meg továbbjutott. Dórának nagyon jó hangja van, Adél meg NEM TUD jól énekelni. Elnézést azoktól akik szeretik. Tehetséges lány lenne, ha színésznőnek ment volna. Őszintén remélem, hogy kiesik jó hamar. Antal Tímea a mezőny leggjobbja véleménymem szerint. Kvaka Andi nem teszik, de megbékélek vele.Geszti Péter élete legnagyobb hibáját követte el azzal, hogy nem vitte tovább Csabát. Az Dávid nem tud, vagy legalábbis alig tud énekelni. Attól, hogy jól néz ki, még nem biztos hogy jól is énekel. Egyetlen jó döntése volt, és az Oláh Gergő. Feró nagyt hibázott a Spirittel. Jobb lett volna, ha a Wonderfool-t viszi. Abban a csapatban volt egy olyan tehetséges srác, hogy az nem igaz. Aki jól döntött az Keresztes Ildikó volt. Ő volt az aki tényleg csak a legjobbakat engedte tovább.
Ez csak egy vélemény volt, sajnos nem változtatja meg a mezőny résztvevőit.
Hajrá Antal Tímea:)
2012. október 08. 19:33
Kiss Ernő Zsoltot annyira sajnáltam, én nagyon szerettem már az első válogató óta, olyan szimpatikus volt.
Zámbó Krisztiánnal nem értek egyet, jó, lehet, hogy jó, meg az az apja, aki, de amit a táborban csinált az szörnyű volt. Különben meg, ha eddig nem sikerült elérnie semmit, pedig megvolt rá a pénze, a neve, a hangja, akkor most mért sikerülne? Adél meg... Igen, érdekes karakter, de azért... Jajaj.
De Szabó Dávidnak örülök, ő a kedvenc.
De Szabó Dávidnak örülök, ő a kedvenc.
2012. október 08. 19:43
Már nagyon várom az élő adásokat! A mentorok szerintem jól döntöttek, habár volt akivel nem értettem egyet!
---
A csapatok: Pontosan ez a 3 bandát tartottam a legjobbnak!
A lányok: Antal Tímea helyet Pál Lorettát vagy Jáger Kingát vittem volna. Adéllel és Andival egyetértek.
A fiúk: Szabó Dávid helyett a Szilárdot vittem volna.
A 28 év felettiek: Lass Beát és Zámbó Krisztiánt nem vittem volna el. Kovács Erikát és Horváth Józsefet vagy Kiss Ernő Zsoltot vittem volna. Stone azonban nagyon szimpi!
---
A csapatok: Pontosan ez a 3 bandát tartottam a legjobbnak!
A lányok: Antal Tímea helyet Pál Lorettát vagy Jáger Kingát vittem volna. Adéllel és Andival egyetértek.
A fiúk: Szabó Dávid helyett a Szilárdot vittem volna.
A 28 év felettiek: Lass Beát és Zámbó Krisztiánt nem vittem volna el. Kovács Erikát és Horváth Józsefet vagy Kiss Ernő Zsoltot vittem volna. Stone azonban nagyon szimpi!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.