Kialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye
2012. október 08. 15:21
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
juj nagyon örülök neki!!!
2012. október 08. 15:52
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
úristen, ha ezek a legjobbak akkor itt komolyan baj van >< nemcsoda hogy nemnézem... max háttérzajnak megy ha megy egyáltalán...
2012. október 08. 15:59
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Hát ebben nem volt igaszság! .___. Nem kellet volna tovább juttatni a "Színész" nő! Megjegyzem hogy SZÍNÉSZ !
2012. október 08. 16:11
Lányoknál Adél nem kéne nagyon inkább az a Loretta,a fiúknál ok a csapatok közül a Spritet nem kellett volna hanem inkább a Wonderfoolt a 28év felettiek közül mindeki szar.A Kiss Ernő Zsoltot,Horváth sándort és a Kovács Erikát kellett volna.
2012. október 08. 16:22
|
|
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline
|
elég sok továbbjutóval nem értek egyet. szerintem nem döntöttek jól hogy ennyi tehetséget kiejtettek. egyedül fecó visz jókat. oláh gergő a legjobb:)
2012. október 08. 16:31
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Érdekes mezőny,az biztos.Vannak,akik tetszenek,de vannak,akikről nem értem,hogy mi a fenét keresnek a legjobb 12-ben.
Bővebben a versenyzőkről:
-Lányok:
-Antal Tímea:Nagyon tehetséges lány.Az egyik kedvencem az idei mezőnyből.Fantasztikus hangja van.Egyedül az zavar benne,hogy túlságosan is arra koncentrál,hogy jó legyen a produkciója,és ez miatt nem tudja elengedni magát és élvezni az előadását.
-Csobot Adél:Érdekes karakter,az igaz.Azt sem mondom,hogy tehetségtelen.De a személyisége egyszerűen irritál.Helyette jobban örültem volna Jáger Kingának vagy Danics Dórának.Viszont látva,hogy mekkora antipátiát vált ki az emberekből,nem hiszem,hogy sokáig bent lesz.
-Kvaka Andrea:Szintén az egyik legnagyobb kedvencem idén.Eddig minden előadása nagyon tetszett.
-Fiúk:
-Fehér Zoltán:Nem mondom,hogy tehetségtelen,de szerintem voltak nála jobbak is.Szerintem inkább Meggyes Csabának kellett volna bejutnia helyette.
-Oláh Gergő:Az egyik legjobb az idei mezőnyben.Nagyon tehetséges,és még szerény is.
-Szabó Dávid:Tudom,hogy sokan nem szeretik,de nekem tetszik.Az egyik kedvencem.
-28 felettiek:
-Lass Bea:Mi a fenét keres a 12-ben?A hangja egyszerűen irritál.És úgy viselkedik,mint aki nem teljesen 100-as.Egy vicc ez a nő.
-Stone:Tetszik meg szimpatikus is.De ne 52 évesen akarjon már valaki popsztár lenni.
-Zámbó Krisztián:Sokan nem szeretik.Nekem sem a legnagyobb kedvencem és azt sem mondom,hogy ő a legjobb az idei mezőnyben.De alapjában véve szerintem jó.
-Csapatok:
-Like:A csapatok közül ők a kedvenceim.Bár szerintem Petra jobb,mint a másik két lány,de így is tetszenek.Remélem sokáig el fognak jutni.
-P.J.Z.:A dumájuk jó,de nem nagy valamik.
-Spirit:Nekem nem tetszenek.Semmi különleges nincs bennük.Nem hiszem,hogy sokáig bent lesznek.
Magáról a választásról annyit,hogy Csobot Adélnak,Szabó Dávidnak és Zámbó Krisztiánnak bérelt helye volt a 12-ben.És nem a mentorok döntötték el,hogy kik kerüljönek be és kik essenek ki,hanem az RTL.Eleve már az gyanús volt,hogy Adél nem is magától jelentkezett,hanem meghvíták,és az sem volt véletlen,hogy a lányok közé beválasztották hetediknek.Ezt egy olyan ismerősömtől tudom,aki a médiában dolgozik,és vannak ott kapcsolatai.Ő mondta,hogy így volt.
Szerintem idén Malek és Geszti mezőnye a legjobb (Adélt és Fehér Zolit leszámítva).A csapatok közül csak a Like jó.Keresztes mezőnye meg egyenesen nevetséges.Talán Zámbó Krisztián aki jó,de nála is vannak jobbak a többi csapatból.
És szinte biztosra merem mondtani,hogy Szabó Dávid és Zámbó Krisztián küzöl kerül ki a győztes.
Bővebben a versenyzőkről:
-Lányok:
-Antal Tímea:Nagyon tehetséges lány.Az egyik kedvencem az idei mezőnyből.Fantasztikus hangja van.Egyedül az zavar benne,hogy túlságosan is arra koncentrál,hogy jó legyen a produkciója,és ez miatt nem tudja elengedni magát és élvezni az előadását.
-Csobot Adél:Érdekes karakter,az igaz.Azt sem mondom,hogy tehetségtelen.De a személyisége egyszerűen irritál.Helyette jobban örültem volna Jáger Kingának vagy Danics Dórának.Viszont látva,hogy mekkora antipátiát vált ki az emberekből,nem hiszem,hogy sokáig bent lesz.
-Kvaka Andrea:Szintén az egyik legnagyobb kedvencem idén.Eddig minden előadása nagyon tetszett.
-Fiúk:
-Fehér Zoltán:Nem mondom,hogy tehetségtelen,de szerintem voltak nála jobbak is.Szerintem inkább Meggyes Csabának kellett volna bejutnia helyette.
-Oláh Gergő:Az egyik legjobb az idei mezőnyben.Nagyon tehetséges,és még szerény is.
-Szabó Dávid:Tudom,hogy sokan nem szeretik,de nekem tetszik.Az egyik kedvencem.
-28 felettiek:
-Lass Bea:Mi a fenét keres a 12-ben?A hangja egyszerűen irritál.És úgy viselkedik,mint aki nem teljesen 100-as.Egy vicc ez a nő.
-Stone:Tetszik meg szimpatikus is.De ne 52 évesen akarjon már valaki popsztár lenni.
-Zámbó Krisztián:Sokan nem szeretik.Nekem sem a legnagyobb kedvencem és azt sem mondom,hogy ő a legjobb az idei mezőnyben.De alapjában véve szerintem jó.
-Csapatok:
-Like:A csapatok közül ők a kedvenceim.Bár szerintem Petra jobb,mint a másik két lány,de így is tetszenek.Remélem sokáig el fognak jutni.
-P.J.Z.:A dumájuk jó,de nem nagy valamik.
-Spirit:Nekem nem tetszenek.Semmi különleges nincs bennük.Nem hiszem,hogy sokáig bent lesznek.
Magáról a választásról annyit,hogy Csobot Adélnak,Szabó Dávidnak és Zámbó Krisztiánnak bérelt helye volt a 12-ben.És nem a mentorok döntötték el,hogy kik kerüljönek be és kik essenek ki,hanem az RTL.Eleve már az gyanús volt,hogy Adél nem is magától jelentkezett,hanem meghvíták,és az sem volt véletlen,hogy a lányok közé beválasztották hetediknek.Ezt egy olyan ismerősömtől tudom,aki a médiában dolgozik,és vannak ott kapcsolatai.Ő mondta,hogy így volt.
Szerintem idén Malek és Geszti mezőnye a legjobb (Adélt és Fehér Zolit leszámítva).A csapatok közül csak a Like jó.Keresztes mezőnye meg egyenesen nevetséges.Talán Zámbó Krisztián aki jó,de nála is vannak jobbak a többi csapatból.
És szinte biztosra merem mondtani,hogy Szabó Dávid és Zámbó Krisztián küzöl kerül ki a győztes.
2012. október 08. 16:37
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idén Feró döntésével maximálisan elégedett voltam! Durva...
Gesztiével és Malekével pedig nem teljesen. Gesztinek Bálintot kellett volna választania ahelyett a Szabó Dávid helyett... Maleknek pedig Danics Dórát a kicsi Adél helyett, az idei 28 felettiek pedig meg sem hatottak annyira, hogy érdekeljen, ki jut tovább... Vasárnap valami egészen más kötötte le a figyelmem... Vagyis valaki... Szívesen ültem volna Ildikó helyén
Gesztiével és Malekével pedig nem teljesen. Gesztinek Bálintot kellett volna választania ahelyett a Szabó Dávid helyett... Maleknek pedig Danics Dórát a kicsi Adél helyett, az idei 28 felettiek pedig meg sem hatottak annyira, hogy érdekeljen, ki jut tovább... Vasárnap valami egészen más kötötte le a figyelmem... Vagyis valaki... Szívesen ültem volna Ildikó helyén
2012. október 08. 16:51
|
|
egnesCvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184961 offline
|
miért jutatták tovább csobot adélkát???
de még le is fizették őt hogy jöjjön a műsorba!!!Attól hogy megtudja játszani magát nem biztos hogy minden máshoz is ért!!
de még le is fizették őt hogy jöjjön a műsorba!!!Attól hogy megtudja játszani magát nem biztos hogy minden máshoz is ért!!
2012. október 08. 17:19
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Azért én sajnáltam Meggyes Csabit, bent lehetett volna a legjobb 12-ben, megérdemelte volna.
2012. október 08. 17:25
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem az Adél témát már le kéne zárni, attól, hogy mindenki pfújjol, nem fog más lenni az összetétel a lányok csapatában. Ezt minden évben eljátsszák, és lehetetlen, hogy azok kerüljenek be, akit mindenki szeret, mert olyan nincs. Nekem nincs bajom Adéllel. Igazi egyéniség. Amúgy igen erős a verseny. Egyedül a PJZ lóg ki nekem egy kicsikét, de az tuti, hogy hozzák a műsorba a jókedvet és a "hülyeséget", ami azért kell. Meg fognak még ők lepni szerintem.
Stone-nak örülök, Lass Bea nekem kicsit furi, de nem rossz, sőt! Zámbó Krisztiánról nem vagyok nagy véleménnyel, mert szerintem a Voice-ba kellett volna jelentkeznie, ott tényleg csak a hangja alapján ítéltek volna elsőre. De nem azt mondom, hogy rossz... csak értitek.
A Spirit szerintem nagyon jó, a Like-os lányok is klasszak, csak jobb nevet is találhattak volna. Kvaka Andreának szurkoltam, hogy bejusson és Antal Tímeánál is éreztem, hogy be fog jutni. Fehér Zoltánra kíváncsi vagyok, Szabó Dávid biztos sokáig el fog jutni, mert sok rajongója van. Oláh Gergőre kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozni, szerintem ő is nagyon jó. Azt hiszem mindent elmondtam. Hajrá mindenki!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: