Kialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye
2012. október 08. 13:19
|
|
noboddy._.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.10. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 183064 offline
|
azért néhányat nem engedtem volna tovább de mondjuk akit nem szeretnek a nézők az úgyis kiesik..
2012. október 08. 14:01
A fele meg sem érdemli, hogy benn legyen.
Voltak sokkal tehetségesebbek náluk, akiket viszont kiszórtak. Színvonal...
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. október 08. 14:11
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
sophiej én is egyetértek.
2012. október 08. 14:11
|
|
diacskaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 182040 offline
|
Hát ezt nem fogom nézni ..
" 1 tehetséges ember sincs benne komolyan mondom ... Amikor tegap és tegnapelőtt néztem hát ... A távirányítót a fölhöz vágtam annyira ideges voltam ... Majd jön a Voice (bocsi ha nem jól írtam) legalább az sokkal
értelmesebb lesz ennél!!..
értelmesebb lesz ennél!!..
2012. október 08. 14:19
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Szerintem majdnem olyan jó (lesz) ez a széria, mint az első. Olyan még soha nem fordult elő egyetlen tehetségkutatóban sem, hogy minden kedvencem bejutott volna az élőkbe, de most kivételesen megtörtént. A legnagyobb kedvencem a Spirit
, közülük főleg Peti, mert egyszerűen teljesen odavagyok a hangjáért, na meg külsőségekben sincsenek vele bajok. Sőt..
Rajtuk kívül szeretem még Szabó Dávidot, Kvaka Andit, Antal Timit és Oláh Gergőt. Túl nagy bajom idén igazából senkivel nincs.
2012. október 08. 14:22
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Voltak, akik nem nagy tehetségek és mégis bejutottak...
Én Stone-nak szurkolok, nagyon jó hangja van, szimpatikus, megérdemli, hogy megnyerje.
Csobot Adélnak is jó a hangja, bár számomra kicsit fura, de neki is szurkolok.
2012. október 08. 14:35
Csobot Adélnak nem örülök.Szerintem nincs elég tehetsége az X-Faktorba.Remélem kiesik minél hamarabb.
P.z.i nek vagy valami ilyesmi nevűeknek egyáltalán nem voltam boldog mikor megtudtam.
2012. október 08. 14:38
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Azért ez elég gyenge mezőny.. nem mindenkinek kéne itt lennie.
2012. október 08. 14:40
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Keresztes Ildikó csapatába én a Kerit is beraktam volna!!!! amúgy meg lehetett tudni,hogy a Zámbó Krisztián befog kerülni már csak azért is mert az apját nagyon sokan ismerik... de amúgy jól énekel... a Lass Beát én nem raktam volna be az tényleg csak színészkedik!!!
Nagy Feró csapatában nekem a Like tetszik nagyon

Gesztinek a csapatában senki sem tetszik...
Malek Miklós csapatába én tuti,hogy nem raktam volna be azt a kis nyafka Adélkát amúgy meg csak szerintem azért rakta be mert egy kis könnyű nőcske és csak azért választotta,hogy lefeküdjön vele...!!!!
Antal Tímea ő nagyon jól tud énekelni...!
Nagy Feró csapatában nekem a Like tetszik nagyon
Gesztinek a csapatában senki sem tetszik...
Malek Miklós csapatába én tuti,hogy nem raktam volna be azt a kis nyafka Adélkát amúgy meg csak szerintem azért rakta be mert egy kis könnyű nőcske és csak azért választotta,hogy lefeküdjön vele...!!!!
Antal Tímea ő nagyon jól tud énekelni...!
2012. október 08. 14:41
|
|
Merkatz barbaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 162409 offline
|
Horses girl egyet értek
2012. október 08. 14:47
|
|
JustaCatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 184790 offline
|
P.J.Z ők lesznek az első kiesők,Csobot Adélnál volt egy sokkal jobb csaj is,de a fiúknál kiakadtam.Megyes Csabát haza küldeni
a Fehér Zoltánt meg berakni az se fogja sokáig bírni.
A Zámbó meg erőlködik éneklés közben.............
A Zámbó meg erőlködik éneklés közben.............
2012. október 08. 14:57
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Ez lesz az eddigi legrosszabb x faktor! Pedig most volt a legerősebb a mezőny, de nem értem, miért a legrosszabbakat juttatták tovább. Az én kedvencem mondjuk Fóris-Ferenczi Gábor volt, aki már az előző körben kiesett, nem is értem miért, mikor fantasztikusan énekelt, míg például az Adélka, meg a Zámbó akárki olyan hamis volt, hogy kirepedt a dobhártyám! De hát a protekció...
Lányok közül én eleve bejuttattam volna azt a lányt, aki két fiúval jött csapatban, de szétszedték őket, és csak ő mehetett tovább, de mindegy. Viszont azon lehidaltam, hogy a Danics Dórát nem juttatták tovább. Magasan verte az egész mezőnyt. Bezzeg az Adélka simán továbbment, miközben egy elképesztő nagy ripacs, és még hamisan is énekelt. De őt nagy valószínűséggel nyomatni fogják a végéig, mert hozza a nézettséget a hisztijeivel, meg gondolom hatalmas hátszele is van.
A fiúk közül igazából én csak annak drukkoltam, hogy Fehér Zoltán ne jusson tovább, erre persze, hogy ő jut be! Szerintem nagyon is overrated, és ha nem jött volna tavaly is, és nem lett volna ez a nagy "átalakulása", akkor a középmezőnyig se jutott volna, nem hogy idáig.
28 felettiekben van a két kedvencem, akik miatt nézni fogom ezt a műsort, mert ők majd talán adnak neki némi színvonalat. Ők Lass Bea és Stone, ők tényleg megérdemelték, hogy továbbjussanak, viszont a Zámbó K. előtt csak ámulok meg bámulok. Hogy került be ez az ember? Csak én hallottam, hogy milyen hamis volt mindig? Meg ez a kamu szöveg, hogy nem akarja, hogy az apjához hasonlítgassák, erre énekel egy dalt tőle. Hagyjuk már! Egyértelmű, hogy ő is csak a nézettség miatt került be.
A csapatok közül a Like-nak örültem, a PJZ is rendben van, viszont nem értem, hogy ezt a Spiritet miért erőltetik annyira. Rossz volt, unalmas volt, semmi extra. Ellenben a Wonderfool nagyon is jó volt, nekik kellett volna továbbjutni! Szerintem a Spiritet csak azért juttatták tovább, amit a Feró is annyiszor hajtogatott, hogy még nem volt iyen formáció Magyarországon. So what, attól még rosszak voltak!
Szóval ismételten csalódtam az X-faktorban, bár nagyon nem is vártam többet, bunda az egész. Valószínűleg a Fehér Zoli, vagy a Zámbó nyeri meg, mert bár az Adél is esélyes lenne, lány nem nyerhet rtl-es műsorban, és ezt a kettőt nyomják a legjobban. BUNDA AZ EGÉSZ!
Lányok közül én eleve bejuttattam volna azt a lányt, aki két fiúval jött csapatban, de szétszedték őket, és csak ő mehetett tovább, de mindegy. Viszont azon lehidaltam, hogy a Danics Dórát nem juttatták tovább. Magasan verte az egész mezőnyt. Bezzeg az Adélka simán továbbment, miközben egy elképesztő nagy ripacs, és még hamisan is énekelt. De őt nagy valószínűséggel nyomatni fogják a végéig, mert hozza a nézettséget a hisztijeivel, meg gondolom hatalmas hátszele is van.
A fiúk közül igazából én csak annak drukkoltam, hogy Fehér Zoltán ne jusson tovább, erre persze, hogy ő jut be! Szerintem nagyon is overrated, és ha nem jött volna tavaly is, és nem lett volna ez a nagy "átalakulása", akkor a középmezőnyig se jutott volna, nem hogy idáig.
28 felettiekben van a két kedvencem, akik miatt nézni fogom ezt a műsort, mert ők majd talán adnak neki némi színvonalat. Ők Lass Bea és Stone, ők tényleg megérdemelték, hogy továbbjussanak, viszont a Zámbó K. előtt csak ámulok meg bámulok. Hogy került be ez az ember? Csak én hallottam, hogy milyen hamis volt mindig? Meg ez a kamu szöveg, hogy nem akarja, hogy az apjához hasonlítgassák, erre énekel egy dalt tőle. Hagyjuk már! Egyértelmű, hogy ő is csak a nézettség miatt került be.
A csapatok közül a Like-nak örültem, a PJZ is rendben van, viszont nem értem, hogy ezt a Spiritet miért erőltetik annyira. Rossz volt, unalmas volt, semmi extra. Ellenben a Wonderfool nagyon is jó volt, nekik kellett volna továbbjutni! Szerintem a Spiritet csak azért juttatták tovább, amit a Feró is annyiszor hajtogatott, hogy még nem volt iyen formáció Magyarországon. So what, attól még rosszak voltak!
Szóval ismételten csalódtam az X-faktorban, bár nagyon nem is vártam többet, bunda az egész. Valószínűleg a Fehér Zoli, vagy a Zámbó nyeri meg, mert bár az Adél is esélyes lenne, lány nem nyerhet rtl-es műsorban, és ezt a kettőt nyomják a legjobban. BUNDA AZ EGÉSZ!
2012. október 08. 15:00
|
|
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline
|
az erikát meg a soldierst úgy sajnálom azok hellyett kéthülye rapper foglalt helyett
( Tomi meg mondta hogy feró be fog velük égni hát igaza volt) meg az a nyávogós síróskishülye..
( Tomi meg mondta hogy feró be fog velük égni hát igaza volt) meg az a nyávogós síróskishülye..
2012. október 08. 15:03
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Én sem értem miért pont őket választották.Pedig most volt a legerősebb a mezőny és elrontották.
2012. október 08. 15:05
|
|
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline
|
Oláh Gergőnek nagyon örülök ő megérdemli,de hogy ezt a Csobot Adélt miért választotta be Malek nem értem...egyszerűen borzasztó volt amit "énekelt",lehet sztár alkata an,de hogy hangja nincs sok az biztos.A csapatokat nagyon jól választotta Feró a 28 év feettieknél pedig egyből tudtam,hogy Zámbó Krisztián is bekerül,csak nem értem miért amikor már van lemeze is
2012. október 08. 15:06
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
hát hát
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!